上一頁下一頁
發新話題

10.25 PPV"CYBER SUNDAY"HALLOWEEN賀天哥生辰派對-*~CP DISCO介字團~*

收藏  |  訂閱
1.0k  14.0k

我好lun眼訓呀...........:smile_19:
琴晚訓左3個鐘咋:smile_19:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-10-18 02:16 AM 發表 查看引用來源

你係地獄使者~~
咁我咪火焰使者同幻影使者囉~哈哈
點解係幻影既........:smile_41:

各位團友..今個星期就係喇...準備好未呀~~:smile_38:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-10-20 10:30 AM 發表

對....新團友....
佢叫君子恆  :smile_30:......
啞等等呀....你就唔啱啦...響人全朵 "君子" ,或者改少少會無人知呢..."君子"會唔會好D呀?
我叫你都叫...等等啦....嗱嗱嗱你唔好響我全朵呀,等陣比肥恆知道我就好唔掂架啦...:smile_13:   
:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-10-20 09:59 PM 發表 查看引用來源
得啦~知你身水身汗 夠晒辛苦啦

引用:
原帖由 Cooler2006 於 2008-10-21 12:32 AM 發表 查看引用來源

啞等等呀....你就唔啱啦...響人全朵 "君子恆" ,或者改少少會無人知呢..."君子含"會唔會好D呀?
我叫你都叫...等等啦....嗱嗱嗱你唔好響我全朵呀,等陣比肥恆知道我就好唔掂架啦...:smi ...
go to hell jackass ~~~ we are no idiot

maybe you should change your freaking login name

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-10-20 09:59 PM 發表
叫你唔好一返去就出盡力先得架:smile_44:

引用:
原帖由 Cooler2006 於 2008-10-21 12:32 AM 發表

啞等等呀....你就唔啱啦...響人全朵 "君子恆" ,或者改少少會無人知呢..."君子含"會唔會好D呀?
我叫你都叫...等等啦....嗱嗱嗱你唔好響我全朵呀,等陣比肥恆知道我就好唔掂架啦...:smi ...
拿拿...你就真係唔岩喇...
我係discuss叫過佢一次"君子恆"ja.....
我多數叫佢"新團友"  :smile_30:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-10-21 02:06 AM 發表

go to hell jackass ~~~ we are no idiot

maybe you should change your freaking login name
哈~ 下次開過新既ac先玩..:smile_30:

今個週末真精彩:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆