上一頁下一頁
發新話題

10.25 PPV"CYBER SUNDAY"HALLOWEEN賀天哥生辰派對-*~CP DISCO介字團~*

收藏  |  訂閱
1.0k  14.0k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-20 03:47 PM 發表 查看引用來源
好多野做呀~~~:smile_27:
食完個飯返黎做到仆街....跟單跟到失晒魂:smile_27:

引用:
原帖由 skyskyxp 於 2008-10-20 03:57 PM 發表 查看引用來源
推下..............
進哥仔

你都幾明呃分架wor~~~篤你出黎俾人扣分先:smile_30:

唔去都支持下,記得出報告!:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-20 03:47 PM 發表
好多野做呀~~~:smile_27:
我又係...終於得閒上黎........禮拜一此終係多野做D...:smile_39:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-10-20 04:11 PM 發表

食完個飯返黎做到仆街....跟單跟到失晒魂:smile_27:
我都係食左唔夠10分鐘...就一直做做到依家:smile_45:
真係一係閒到趴..一係忙到趴:smile_39:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-10-20 05:05 PM 發表 查看引用來源

我都係食左唔夠10分鐘...就一直做做到依家:smile_45:
我D食飯時間都用左黎出去做野呀~~~:smile_39:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-10-20 04:36 PM 發表 查看引用來源

進哥仔

你都幾明呃分架wor~~~篤你出黎俾人扣分先:smile_30:
推都叫呃分架咩
我見大把人都係咁推.

引用:
原帖由 milk333 於 2008-10-20 05:05 PM 發表 查看引用來源

我好你小小既~~~~半個鐘食飯囉:smile_27:

引用:
原帖由 skyskyxp 於 2008-10-20 05:32 PM 發表 查看引用來源

推都叫呃分架咩
我見大把人都係咁推.
之前講既 就咁打推下 推板都會俾人扣分架:smile_45:

如果唔係我無啦啦俾人扣分:smile_13:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-20 10:08 AM 發表 查看引用來源

哈哈~~~~摔角迷黎架~~~:smile_30:
我係牙,,你地又係呀?????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆