上一頁下一頁
發新話題

OL日記 - 第16集 <完> (21/5更新) #202

收藏  |  訂閱
212  91.6k

Nice story ..keep it up

等阿權沖涼期間,我忽然諗起傳說中的水中蕭,我未試過,不如趁呢個機會玩下,順便討好佢。於是我去浴室敲門,「權~我可唔可以入黎?」

「門冇鎖。」

我入到去時,權搽緊沐浴露,好意外咁問。

「做咩?想去TOILET?」

「檢查你沖得乾唔乾淨呀!」我行過去,用胸貼住佢背,雙手伸向佢前面,幫佢捽JJ。捽左一陣之後,我就幫佢沖乾淨,佢好似比我的舉動嚇呆,又或者係享受我的服務,所以冇咩動作,只係愈來愈硬。

我行去佢面前,踎低,先輕輕含住佢龜頭,啜左幾下,直到佢好似鐵棒咁硬,跟住就含左啖水,再去含佢。原來呢個動作真係好難控制,我試左幾次,多數含兩三下就流走哂D水, 有時我又會濁親,大約第五定第六次後,阿權拉我起身,緊緊攬住我:「傻妹,我唔想你辛苦呀!」

「人地想你舒服下嘛…次次都係我HIGH過你。」

「傻瓜…你又知係你HIGH D? 定係又想好似上次咁,全身都係我D精?」

「今日唔得…危險期..」

佢聽到之後就拎起毛巾,抹乾我地的身體,跟住抱起我:「咁我地出去,帶套先玩啦,今次買定隻厚少少的套,放心。」

諗起上次的套穿左,跟住比佢射到全身都係…實在好正,不過未確定我地的將來時,都係用套安心D。

佢將我放上床之後,如同之前每次的前戲一樣,慢慢錫我….再舐我下面,再次將我變成淫婦………

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
當我起身時,發現佢已經醒左,仲攬實左我條腰,時間尚早,未夠鐘返工,我就轉身攬住佢,貼在佢心口,同佢閒聊。

「你咁早起身?」

「嗯…怕唔見左你。」

「點會呀,你攬到咁實,走唔甩啦..」

佢輕輕錫左我額頭:「其實尋日我擔心左成日,好怕你同佢一齊,唔會搵我。又怕你好夜先搵我….。」

佢冇講到明,但我估到佢係怕我同Jeff食飯睇戲之後有下文,做完親密的事再搵佢:「我同佢咀左….但咀左一陣就諗起你。」

「咁你即係鍾意我?我可以做你男朋友?」

「其實我都唔知…我唔想下決定,我想保持現狀,但我想你知道,同你一齊時,我唔會諗起其他人。」

「雖然呢個答案唔完美…不過都多謝你比機會我,我會耐心等到你同我講將來的時候。」

我唔知將來會點樣,不過呢一刻,因為佢呢番說話,佢喺我心目中唔只係sp,開始係男友了…當然…我唔會咁快比佢知道啦……….女仔都鍾意比人追嘛。

<完>

因為我決定唔到揀邊個...所以咁樣寫先啦
長篇故事要暫定下先....我太忙了....
不過會keep住寫下短篇
繼續向「搞笑甜故」呢個方向努力

引用:
原帖由 可可queena 於 2016-5-21 05:09 PM 發表 查看引用來源
等阿權沖涼期間,我忽然諗起傳說中的水中蕭,我未試過,不如趁呢個機會玩下,順便討好佢。於是我去浴室敲門,「權~我可唔可以入黎?」

「門冇鎖。」

我入到去時,權搽緊沐浴露,好意外咁問。

「做咩?想去TOI ...
咁就完左啦??

暫時完左先啦....
可能遲D又想寫返
引用:
原帖由 petermu 於 2016-5-22 12:10 AM 發表 查看引用來源

咁就完左啦??

引用:
原帖由 可可queena 於 2016-5-22 05:45 PM 發表 查看引用來源
暫時完左先啦....
可能遲D又想寫返
係米架?

唔知呀...但我真係諗唔到點樣發展
引用:
原帖由 petermu 於 2016-5-26 03:56 AM 發表 查看引用來源

係米架?

引用:
原帖由 可可queena 於 2016-5-26 08:01 PM 發表 查看引用來源
唔知呀...但我真係諗唔到點樣發展
會唔會最後同一個新既人一齊

唔出奇架...
引用:
原帖由 cywhkd 於 2016-5-29 11:35 PM 發表 查看引用來源

會唔會最後同一個新既人一齊

好想知有無拍到拖,哈哈

亞權同Jamie  keep住sp同情侶之間的關係
Jamie 同Jeff 就冇下文
引用:
原帖由 cywhkd 於 2016-5-30 08:21 AM 發表 查看引用來源
好想知有無拍到拖,哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆