上一頁下一頁
發新話題

10.25 PPV"CYBER SUNDAY"HALLOWEEN賀天哥生辰派對-*~CP DISCO介字團~*

收藏  |  訂閱
1.0k  14.0k

引用:
原帖由 sinsaku01 於 2008-10-17 04:58 PM 發表 查看引用來源

咁你就係鬼王啦
我真係諗住化晒妝扮鬼王~~:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-17 04:00 PM 發表 查看引用來源

哈哈~~~~咁隻隻都係鬼啦~~~:smile_30:
我係地獄既使者......:smile_30:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-10-17 03:02 PM 發表 查看引用來源

對面樓有個阿婆裝你沖涼:smile_13:
e....... 你今日唔洗上語言堂咩........:smile_43: :smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-10-17 12:42 PM 發表 查看引用來源

ok~ 不過都要忙埋交低曬d野先安心走..:smile_27:
我聽日會好好養足精神~ 下就電聯你地:smile_30:
洗咩姐.....你同你無良老細講我唔撈啦.......賤人.......~
甘咪得囉.......:smile_44:

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-10-17 08:07 PM 發表 查看引用來源
洗咩姐.....你同你無良老細講我唔撈啦.......賤人.......~
甘咪得囉.......:smile_44:
之後你每月比返幾皮野養我:smile_41:              :smile_30:
你聽晚出唔出現丫?

PUSH.............

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-17 10:28 AM 發表 查看引用來源

進哥仔.....星期六上唔上呀?
我聽日打比你話你知

嘩...............
有新團呀~~~~~~~~~~~~~`
有機會真係要報名去試下先~~~~~~~~~~~~~`

ppv cyber sunday摔角黎架???

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-10-17 07:41 PM 發表 查看引用來源
我係地獄既使者......:smile_30: file:///D:/Documents%20and%20Settings/user/My%20Documents/LuN(相)http://sk1.yt-thm-a01.yimg.com/image/1/d9/1641025547
你係地獄使者~~
咁我咪火焰使者同幻影使者囉~哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆