上一頁下一頁
發新話題

可可的自白 (20/4更新 #82)

收藏  |  訂閱
103  19.6k

:smile_o12:
引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-3-29 07:18 PM 發表 查看引用來源

本大爺日日都去J人架啦...:smile_o13:

唔好叫老哂:smile_o02:
引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-3-29 07:26 PM 發表 查看引用來源
Queena 姐姐姐姐姐…………

我會努力架喇~:smile_o11:
引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-3-29 07:35 PM 發表 查看引用來源

排隊啦,細路,龍尾喺街口轉角呀 :smile_30:

人夫都嚟埋,可可既吸引力唔少啊 寫得好成功,加油。

原來係我誤會咗:smile_o14:
仲比大家知道我脾氣差添...:smile_o05:
引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-3-29 08:34 PM 發表 查看引用來源

可可你可能未夠真正認識我呢位老表,佢份人有時好鐘意含。。

蓄既,即係暗射人,I mean...喑示人,佢其實應該可能想話,

「Queena JJJJJ..........」:smile_30:

上次講到我想試下被調教,但又好多野都接受唔到,點知後來真係比一個喺呢度識嘅師兄調教….

話說我寫的故事雖然唔算精彩,但好多師兄對女性甜故寫手都好有興趣,所以每日都會有人PM我吹水或者講淫野。最多就係標題打住WECHAT ID,內文就話想做個朋友或者問我WHATSAPP / WECHAT,呢D我多數直接答冇用WECHAT就算。其實我係有WECHAT的,只係個ID用左真名,所以唔想隨便比人…而且我主要都係用WHATSAPP,有時一兩日冇開WECHAT,唔覆人又好似冇禮貌。

咁有時D師兄PM我,都係正常地討論下故事情節,或者八卦下我真人的事,只要唔過份,我多數都會答。其中有位R先生,經常同我討論劇情,佢好想知係咪我的真實故事,我只係答佢有部份係真,邊一部份就冇講,講左之後,故事就唔吸引架喇~

咁佢都幾好傾,所以我地有時會SKYPE,由於係呢度識,又冇見過面,所以咩都可以傾,有時佢會問我D衣著,我都會答。題外話:由於我超怕凍,經常著好多衫,每次同人吹水,如果對方問起我著緊咩衫,雖然我知道對方係幻想點樣除我D衫,但我都會好為難,到底係要真實地數哂我著緊幾多衫,定係講到衣衫單薄,除時可以插入黎呢??

某日,R先生問我,話見我寫D野經常有調教,係咪現實中都好想試,我如實答左佢,想試但唔敢,跟住我地講到「OL日記」內,Jamie被亞權調教的經過,佢就話可以同我試下,亦可以好似故事咁,唔駛露面、可以隨時叫停,影張相就ok喇。講講下佢就提議即刻試下,佢冇明確咁叫我做d咩,只係叫我幻想佢就係我主人,要聽哂佢話,但當時我屋企有人,怕比人聽到,又怕自己忍唔住叫出聲,就想唔玩。點知佢話試下用寬身膠布貼住個口……………….不過我屋企冇…但我靈機一觸,諗起自己有勁多紙膠帶 (如果唔知咩叫紙膠帶,自己google下,藝文青必備品~~),原來封住自己個咀…都勁刺激………

之後就應佢要求,影左張相比佢,只係下半邊面,仲用膠紙封住個咀,應該睇唔到d咩….由於我個喇叭壞左,所以佢聽到我把聲 ( 貼左膠紙的呻吟聲), 而我係咩都聽唔到,不過都幾好玩,…因為未試過咁樣,但我應該唔會再貼住個咀,都係屋企冇人時,盡情叫先好玩。而且打字隻手好忙....都係用電話玩舒服d

玩完之後,佢話想出黎見面,進一步玩多d,但現階段我唔想…過多一排先算啦

<不定期更新>

寫自己真係容易d,所以又出喇~~
呢次玩cybersex的內容都係咁上下...所以唔打細節喇

人地怕唔小心拉住你又長又硬的部位...所以唔敢出手:smile_o05:

每當夜欄人靜,四野無人之時,妳嘅文章就會不其然咁會響我腦內出現
我又唔係寫鬼故...
引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-3-29 10:02 PM 發表 查看引用來源
Queena 妹 (搭住妳膊頭,手指正撩住妳下爬),迪哥……其實係一個不善詞令,性格內向嘅人,但……(一路同妳響月色下向前漫步)響妳面前,我從來都唔會掩飾我係極之欣賞妳嘅文章,每當夜欄人靜,四野無人之時,妳嘅文 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆