上一頁下一頁
發新話題
引用:
原帖由 可可queena 於 2015-12-23 12:50 發表 查看引用來源
第1集

「湯叔,寫字樓李小姐呀!仲未收到入數紙,麻煩你FAX過黎丫。」

「李小姐,我地做舖頭好多野忙,邊似你地D寫字樓小姐咁得閒呀?日日都打黎追追追,阻住做生意呀!」

「唔該你啦湯叔,公司規矩嘛…」

...
呢個長度okay
有背景又輕輕帶到個topic入黎
support

回覆 1# 的帖子

Good story, please post more.  Thanks.

第2集

收線之後,我就去左清潔,有時覺得做女仔都好麻煩,男人射完用紙巾抹兩下就得。女仔就點都要沖下水先乾淨,不過有時我會特登唔洗,留返d淫水,回憶起剛剛的快感,都幾得意的。

我沖完涼之後,就到亞權的whatsapp:

Order 1: 買個震蛋,跟住影比我睇

估唔到第一個任務係買震蛋,我仲以為係影下裸照比佢睇添。去邊度買震蛋呢?唔通要走入性商店買? 定係上網?

諗左一陣,都係上網睇下先。原來真係有好多款,有線、搖控,仲有唔同size、轉速、質地。最後我決定上網買,以我而家的程度,絕對冇勇氣走入舖頭買。我揀左一個日本造,粉紅色、有線的震蛋,計埋運費都只係百幾蚊。好彩我自己住,直接寄黎屋企就得喇,唔知實物係點呢?

------------------------------------------------------------------------------------------------------

「Jeff~你又計錯數喇,入少左$200呀。」

我都唔明,只係抄日報表個數去現金表,加埋前一日的結餘,拎個整數去銀行入哂就得,但Jeff可以經常錯! 唔係少$200就多$300,知唔知人地好煩架! 我真係好懷疑佢會唔會收左錢。

「又錯?! 計下先! 係喎,唔好意思,聽日入返比你。」

「好啦…唔該哂!」

「嗯,聽日入…你,88~」我估佢係特登將「入比你」 個「比」字消音,又比佢把口食豆腐 >_<  雖然呢句玩ps時經常聽到,但在公司聽到,感覺又唔同… 加上佢把聲好磁性,真係充滿想像空間。

好快就收到隻震蛋,我將開封前同拆開後都影比亞權睇,為左私隱問題,我出左另一個電話,我決定以後用呢個電話黎同亞權玩調教,以免send錯相或者比人知道我的身份,始終同亞權都係上網識,安全d好。

講返隻蛋,比我預期中細,我入好電芯之後開著佢,震得好快….我將佢放去底底外面,震左幾下,有d唔慣,停左機,就收到亞權的回覆。

權:好靚喎!
我:我都覺得
權:你pink d定係隻蛋pink d?
我:我唔係pink lin啦…以前條仔日日啜…

平時我同亞權whatsapp唔會講得咁露骨,但而家用另一個電話,好似可以放心d

權:咁妹妹係咪pink? 你話過以前好少搞野
我:唔知呀…我都冇睇過

咁肉酸…點睇喎

權:真係可惜喇! 不過我知你唔會比我睇架喇! 咁啦,我比另一個order你
我:好呀!

我既期待又緊張,覺得買左隻蛋之後,好似走出左自己的安全網,願意試下新嘢。

Order 2: 將震蛋放去lin lin,影張相比我,睇下邊樣pink d
呢樣好易做啦….我除左件衫,準備自拍時,見到個胸的皮膚有d乾,好快手咁搽左d lotion先影,影完之後就即刻send比佢

權:呢張唔得,粒lin都未硬,睇唔清楚咩色架
我;咪淺啡色囉…
權:你試下啦…用兩隻手指夾起linlin,幻想係我隻手指玩緊你
我:嗯

我跟住做,再搓左幾下就突起,拎埋震蛋又再影一張比佢

我:咦,原來突起左真係紅d

我第一次發覺lin頭仲係紅紅地

權:你太唔了解你身體喇,好彩你遇到我,我地慢慢發掘啦
我:好呀
權:識唔識玩震蛋? 我教你丫。你粒lin搞到我好硬呀!
我:點會唔識喎!

打完呢句唔夠兩秒,亞權就打黎

權:「電話玩啦…好想射你呀」
我:「嗯…」

我跟住亞權的指示,將隻蛋放喺底底外,先開最慢速,突如其來的震動,令我全身一振,然後就感覺到好多水,我急不及待地除左底底,將震蛋放去陰核,短短十幾秒,我就FEEL到D淫水多到湧出黎,好爽呀!!

我:「嗯…啊….權呀…」
權:「Jamie今日叫得好淫! 隻蛋好正?」
我:「嗯…好爽…爽過比仔插….震得好快….」
權:「而家放埋手指入去插幾下丫,但要比我聽」

我將電話放緊下面,用手指好快咁插左幾下

我:「聽唔聽到?」
權:「聽到好濕,但唔清楚…震蛋好大聲」

聽到佢話我好濕,我就試下較到最高速,睇下會唔會再濕d

我:「嗯….啊….呀…到喇….啊…」

點知轉左高速唔夠廿秒,高潮就到了。我熄左隻蛋,依然喘氣…電話內只有我同亞權的呼吸聲,呢個感覺真係幾正。

<待續>

唔玩你,玩震蛋~
引用:
原帖由 loyanpai303 於 2015-12-24 08:55 AM 發表 查看引用來源

吾好玩我喔!

:smile_o05:    :smile_o05:    :smile_o05:

多謝!
我會盡量keep住呢個長度
幾分鐘就可以睇完一集,輕鬆d
引用:
原帖由 離火 於 2015-12-24 01:40 PM 發表 查看引用來源

呢個長度okay
有背景又輕輕帶到個topic入黎
support

多謝~~
第二集玩震蛋,希望你都鍾意啦
引用:
原帖由 loktin2002 於 2015-12-24 04:03 PM 發表 查看引用來源
Good story, please post more.  Thanks.

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-12-24 07:21 AM 發表 查看引用來源
頭幾集應該出得好快,之後就難講喇....

雖然知你係咁,但點都要支持架啦!

你玩震蛋! 我都PLAN 左的故事入面都有玩具的!

支持原創!!!加油加油!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆