上一頁下一頁
發新話題

㊣㊣㊣-返深圳釣咗一件人妻真係好刺激-11月11日更新-㊣㊣㊣

收藏  |  訂閱
193  75.6k

引用:
原帖由 goodmanlung 於 2008-11-11 08:24 PM 發表

wow .... 吮埋腳趾 , 好激bow , 正 !!! :smile_47: :smile_47: :smile_47:
係呀!吮腳趾真係好刺激,條女俾我吮到「...嗯...哦...嗯...」係咁叫,聽到佢啲叫牀聲就好興奮......

引用:
原帖由 kc20062007 於 2008-11-16 05:24 PM 發表

樓主完全冇受過教育, 完全唔識設身置地,
我曾你一句:尸你個仆街's 老母自化西
      口           犬      
      巾
:smile_46::smile_35::smile_24::smile_19:
點解咁燥?又唔係攪到你老婆......

兄弟,睇住有報應...

引用:
原帖由 sammy20082008 於 2008-11-18 05:16 PM 發表 查看引用來源

吹你唔漲,相信呢樣?只係你色膽包天而產生?幻覺咋?嘩!我唔覺得一個普通?香港打工仔會惡唔出樣吹你唔漲兼拔你唔長,人同此心,綠帽蓋頂肯定會火雲蓋頂,好多時殺人肢解都係一時火摭眼架咋,至於怪佢自己無本事?唔到錢睇唔實個老婆呢樣呢,我想講?係幾時有人話無本事就要戴綠帽唔夠人多錢就要做龜公?咁講法李澤楷、李家誠如果勾完你老婆再勾埋你老母同岳母係咪一樣應該先,喂!你自己無本事咋?!:smile_15:
如果將來遇上好似李氏父子呢啲咁有錢嘅人要攪我老婆,我又真係冇哂辦法鬥佢哋唔過,所以趁今日有咁好機會食到人哋個老婆,就要快啲食咗佢。

今日有得食人哋個老婆而唔趁早食,到時自己個老婆又俾人哋食咗,咁就係自己蝕底,後悔莫及......

引用:
原帖由 sammy20082008 於 2008-11-18 05:59 PM 發表 查看引用來源

我都聽過一句.......

綠帽唔怕俾人戴,人地戴完自己戴;今日自己話夠high,好快命仔say goodbye!
我上得佢屋企,都已經摸清哂佢老公嘅底牌,佢老公點都惡唔出樣......

引用:
原帖由 tony_scorpion 於 2008-12-1 10:02 AM 發表 查看引用來源

我上得佢屋企,都已經摸清哂佢老公嘅底牌,佢老公點都惡唔出樣......
我唔信一個打工仔就惡唔出樣囉....要買你一手一腳要好多錢咩??講到打工仔好賤咁...你無打過工??你係有料的就唔洗返大陸玩人地老婆啦!!傻仔:smile_39:
佢半夜係你後面伏你...你又吹得佢脹咩??又話起晒人地底..你做CIA定FBI呀??香港有你宜D人真係影衰晒啦!!仲好意思講到自己點叻點叻!!
我真係為你老母生你宜個咁的仔而傷心呀!!!

他朝君體也相同呀,,
仲有,,小心人地老公吹雞 :smile_44:

除了你, 她也好不到那裡去.

早一點回頭是岸, 放手罷!!!

引用:
原帖由 sammy20082008 於 2008-11-18 05:59 PM 發表

我都聽過一句.......

綠帽唔怕俾人戴,人地戴完自己戴;今日自己話夠high,好快命仔say goodbye!
佢返上大陸搞緊人哋老婆個陣,佢自己個老婆都可能俾人哋搞緊,分分鐘戴咗綠帽連自己都唔知道~~~

引用:
原帖由 s!u潁 於 2008-12-3 12:09 AM 發表

他朝君體也相同呀,,
仲有,,小心人地老公吹雞 :smile_44:
咁就睇下佢幾時會有報應,俾人哋斬X死,仲要橫屍街頭~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆