上一頁下一頁
發新話題

10.25 PPV"CYBER SUNDAY"HALLOWEEN賀天哥生辰派對-*~CP DISCO介字團~*

收藏  |  訂閱
1.0k  14.1k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-17 10:28 AM 發表

你尋日又好忙呀??
下就開始忙...你見我好耐之後先出聲:smile_27:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-17 10:30 AM 發表

唔係掛~~~:smile_39:
所以我決定跟埋D野之後...下就返香港..
聽日休息一日等你地電聯我出發...哈:smile_44:          :smile_40:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-10-17 10:32 AM 發表 查看引用來源

下就開始忙...你見我好耐之後先出聲:smile_27:
我尋日都係下午個客上左黎之後就忙啦~~:smile_39:

亞雀 我聽日有D事 唔黎得
下個星期補返數
唔好意思

引用:
原帖由 milk333 於 2008-10-17 10:33 AM 發表 查看引用來源

所以我決定跟埋D野之後...下就返香港..
聽日休息一日等你地電聯我出發...哈:smile_44:          :smile_40:
好丫....返黎香港休息下~~~
聽日再打比我啦~

引用:
原帖由 sinsaku01 於 2008-10-17 12:02 PM 發表 查看引用來源
亞雀 我聽日有D事 唔黎得
下個星期補返數
唔好意思
你唔得...咁大貓去唔去呀?

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-17 12:19 PM 發表

好丫....返黎香港休息下~~~
聽日再打比我啦~
ok~ 不過都要忙埋交低曬d野先安心走..:smile_27:
我聽日會好好養足精神~ 下就電聯你地:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-10-17 12:42 PM 發表 查看引用來源

ok~ 不過都要忙埋交低曬d野先安心走..:smile_27:
咁梗係啦~~~唔係玩都玩得唔放心啦~

CP 團一定支持!!

引用:
原帖由 milk333 於 2008-10-17 12:42 PM 發表 查看引用來源

你唔好訓死左就得啦:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆