上一頁下一頁
發新話題

人講我又講: 小鮮肉 # 12#23#32#75#78#86#94#116#163#171#176#207#252#257#258#260

收藏  |  訂閱
614  98.8k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-8-25 05:43 PM 發表 查看引用來源
真係要留個言.當初睇樓主題目時,我都係隨意一按,估唔到令我一口氣追晒黎睇.
寫得好好,進退有序,而且內心感受亦表達得令人很清楚呢.
多謝師兄讚賞

好文,一口氣追曬!有如親歷其景.

各位可能好奇怪,點解仲未入戲肉。之前講過,其實我同M係有家室,時間對我地來講係個限制,開房3粒鐘,仲唔一定有房,要等,好奢侈,酒店過夜唔好講,殘厠gathering,後生先會咁做,果時已經個個有手機CAM了,公眾地方唔使諗,所以之前提過的車輪碼頭M玩弄我至頂唔順強行制止佢,因為係無地方解決先出此”口”策。因M的敏感度遠遠低過各位師兄,小女子自問應該可以快打快。至於炒粉果晚我都有猶疑過,上我家會把持唔住會做,但要小心控制。點解,繼續睇就會明。
有一日WTS開時知佢老婆同仔仔會出門一周,佢醒目咗唔會問我會唔會見面,我亦固意於M一人在港時唔講其他野。直至臨M老婆回港前三日…
I : 咸濕仔 (知佢一人在家先咁叫佢)
M : 在
I : 有個客送咗支香檳俾我 但我一個人飲唔哂 唔知聽晚有無人同我飲呢
M : 有呀 响邊到飲呀
I : 你家有無雪柜呀
M : 下
我咭一聲笑咗出黎
I : 香檳要凍飲先好飲 你無雪柜就唔同你飲LA
M : 有有有 仲好凍架
咭咭
I : 但我驚飲飲下有人撞返黎喎
M : 老婆話聽晚先飲呀 要後晚先返到 而且佢表姐成家已訂哂機票返英國 行程唔會改
I : 哦  咁 咸濕仔你知唔知飲香檳要準備咩架
M : 冰 香檳杯  都有呀
咭咭咭咭
I : 咁好啦 我聽晚飲完香檳就走LA
M : 下
咭咭咭..笑左好耐
I : 我依家去倒垃圾 唔知有無人羅支香檳返家雪住呢
佢無應我,我亦出去倒垃圾。推開樓梯門已經見佢剛剛落黎,佢雙眼發光咁,我咭一聲笑出黎,佢搶咗支香檳放低,一下攬住我咀,我當時著住睡裙,內裡只有底底,佢錫我時雙手向我身上亂摸,佢仲扯高我睡裙,吸啜我寶貝,佢一手攝入我底底內巢妹妹,即係我差唔多全裸向樓梯到俾佢進攻,嬌喘連連,但要蓋住口唔俾發出聲,佢玩弄咗我一陣後我推開佢,佢亦停手,我喘氣咁隔住佢條波褲摸佢小兄弟,又係硬過鐵…
I : 咁你知聽晚要準備咩未呀
佢傻傻咁用力點頭,我錫咗佢一啖就返家了。

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2017-8-25 06:58 PM 發表 查看引用來源

知道,老闆
呢位員工唔留心,要懲罰下

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2017-8-25 07:06 PM 發表 查看引用來源
各位可能好奇怪,點解仲未入戲肉。之前講過,其實我同M係有家室,時間對我地來講係個限制,開房3粒鐘,仲唔一定有房,要等,好奢侈,酒店過夜唔好講,殘厠gathering,後生先會咁做,果時已經個個有手機CAM了,公眾地 ...
加油。。。。就入水簾洞

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2017-8-25 07:06 PM 發表 查看引用來源
各位可能好奇怪,點解仲未入戲肉。之前講過,其實我同M係有家室,時間對我地來講係個限制,開房3粒鐘,仲唔一定有房,要等,好奢侈,酒店過夜唔好講,殘厠gathering,後生先會咁做,果時已經個個有手機CAM了,公眾地 ...
快快快些續下去!
你也是在吊我們。。。隱

師妹啲post越嚟越頂癮

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2017-8-25 07:02 PM 發表 查看引用來源

師兄太抬舉小女子了,食色性也,各有所好。弄玉吹蕭,琴瑟和諧,皆令人嚮往。
無錯無錯。然今世人。貪求速食。而浪漫之事日減。下流者多而風流者不知有几。樓主文筆床間事皆高雅之人。。請受小生再一禮。。🤣🤣😂😂

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2017-8-25 09:49 PM 發表 查看引用來源

無錯無錯。然今世人。貪求速食。而浪漫之事日減。下流者多而風流者不知有几。樓主文筆床間事皆高雅之人。。請受小生再一禮。。🤣🤣😂😂
小女子文筆粗鄙,難入師兄法眼,承蒙誇奬,慚愧慚愧。昔時風雅之仕,圍爐煮酒,擊爵吟詩,撫琴賦詞,何等風流。今者文字倒退,語言無味,詞不達意,只求速成。嗚呼哀哉!

師姐日常工作一定有班年青下屬,比師姐不熅不火帶領住搏殺,隨疾有致,實仍深明人性之大內高手也!區區小鮮肉又如何走出五指山?此亦係𠴱中趣味之處!又是處理這段情與性之最佳手法!好!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆