上一頁下一頁
發新話題

夜遊次@約定4th 【野味會友】已截止報名 ★★★公開道歉 於1614#

收藏  |  訂閱
1.6k  21.4k

1)
點解每次只有人家需要遷就,海濱俾台費事件屌7我,我一句都無還拖,我的行為可能令人唔滿意及不安,
但並不代表我有錯

回覆:原來你還是介意那天的事!!講真的,那天我跟你是討論,如果你感
覺到我在
屌7的話,在這跟你說對不起!我當你是朋友先跟你討論
可能你不是!哈哈!出了
效果!我從來都不會覺得你錯,只是我不認
人家需要遷就:這句話我不明白
我出來玩不會要
人家需要遷就的?啱玩就一齊玩!不用那麼麻

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-11-17 09:46 AM 發表 查看引用來源
轉貼#回覆 7# 的帖子濟癲C兄 , 我撑你!
。個條ha粉腸回帖淨係識77樹! :smile_30::smile_30::smile_30:  
搞鬼:smile_30: :smile_30: :smile_30:

2)
可能平時响班朋友面前係大佬輩,但我哋一早講左AA制無大無細,一分錢無賺過,一分錢無呃過,無佔過一分着數
個場唔得關邊個事?D女唔得,關邊個事,猪扒係邊個自己揀?
星期三,有朋友D女坐個半鐘就俾埋錢,結果有人做野,仲未驚動其他人,問問當事人我地做唔做到野,係咪應該一齊屌7當事人寵壞D女

這點我完全同意!!你唔係諗住我出左個
猪扒報告就話我!!
你自己都話過3分真七分假啦!我沒有那個意思的!只是出來開下玩笑!

施施公公早晨:smile_38: :smile_38: :smile_38:
冇事冇事
大家朋友
講出黎就冇野:smile_13:

各位大哥早晨。大家出黎玩,開心咪得囉。唔駛咁認真喎!(多事搭咀:smile_43: :smile_43: )

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-11-17 09:54 AM 發表 查看引用來源
各位大哥早晨。大家出黎玩,開心咪得囉。唔駛咁認真喎!(多事搭咀:smile_43: :smile_43: )
早晨奶多兄:smile_15: :smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-11-17 09:55 AM 發表 查看引用來源
早晨奶多兄:smile_15: :smile_15: :smile_15:  
早晨呀!濟公!:smile_15: :smile_15:

d大哥好似有些少誤會咁喎!:smile_14: :smile_13:

All Ching 早晨

大團完結局咪好囉

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-11-17 09:54 AM 發表 查看引用來源
施施公公早晨:smile_38: :smile_38: :smile_38:
冇事冇事
大家朋友
講出黎就冇野:smile_13:
過去咗咪算囉:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 Moussa 於 2008-11-17 09:59 AM 發表 查看引用來源
All Ching 早晨

大團完結局咪好囉
早晨摩沙:smile_15: :smile_15: :smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆