上一頁下一頁
發新話題

10.25 PPV"CYBER SUNDAY"HALLOWEEN賀天哥生辰派對-*~CP DISCO介字團~*

收藏  |  訂閱
1.0k  13.9k

引用:
原帖由 delpieho 於 2008-10-16 12:02 PM 發表

係呀? 哦~
哦~~原來唔係架..哦哦~

救命呀.....做死人喇~~~:smile_42:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-16 10:00 AM 發表 查看引用來源

天哥...你今次party多唔多人呀???

跳breaking~~:smile_14: 好刺激bor~
真係無法估到..你知班友都唔會報名嫁啦...

如果唔計你地依邊..我依邊保守估計有30人掛.....

你依邊估計又有幾多呢?

多人唔怕..愈迫愈好玩

PS..果班係新朋友.我都未見過...不過聽講佢地平時都會在D商場呀,SHOW度表演...肯定唔小野啦...到時肯定D女比佢地溝晒....:smile_42:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-10-16 12:08 PM 發表 查看引用來源

真係無法估到..你知班友都唔會報名嫁啦...

如果唔計你地依邊..我依邊保守估計有30人掛.....

你依邊估計又有幾多呢?

多人唔怕..愈迫愈好玩

PS..果班係新朋友.我都未見過...不過聽講佢地平時都會在D ...
OK~~~因為我都未知有幾多~~~
可能都真係唔少人呀~~~

2次都去唔到...但都留個名

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-16 12:05 PM 發表 查看引用來源
救命呀.....做死人喇~~~:smile_42:
唔係掛~~加油:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-16 12:16 PM 發表 查看引用來源

OK~~~因為我都未知有幾多~~~
可能都真係唔少人呀~~~
一於迫爆v#~~~~:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-10-16 12:28 PM 發表 查看引用來源
2次都去唔到...但都留個名
OH~~~:smile_39:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-10-16 12:46 PM 發表 查看引用來源

唔係掛~~加油:smile_30:
係呀...努力中.....

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-10-16 01:06 PM 發表 查看引用來源

一於迫爆v#~~~~:smile_38: :smile_38: :smile_38:
透唔到氣呀~~~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆