上一頁下一頁
發新話題

人講我又講: 小鮮肉 # 12#23#32#75#78#86#94#116#163#171#176#207#252#257#258#260

收藏  |  訂閱
614  98.7k

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2017-8-25 04:15 PM 發表 查看引用來源

玩,要睇對手。識玩,都有機會出事;唔識玩,實出事。
M生全比你控制範圍之內...
你識玩多D喎。。。。他忍到爆jj 了

重會不會試細過自己的男仔

真係要留個言.當初睇樓主題目時,我都係隨意一按,估唔到令我一口氣追晒黎睇.
寫得好好,進退有序,而且內心感受亦表達得令人很清楚呢.

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2017-8-25 02:23 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄誇讚,小女子都係貪玩姐
人生得意須盡歡,有得享受緊係要對自己好啲啦…有時試下新刺激,可以搵返好多激情返黎

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2017-8-25 02:18 PM 發表 查看引用來源

老闆,小女子手腳笨拙,如有待慢,請包容
夠了,不要再叫我老闆

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2017-8-25 04:15 PM 發表 查看引用來源

玩,要睇對手。識玩,都有機會出事;唔識玩,實出事。
所以唔上身唔沉船,一齊時要盡情投入,時間夾得岩岩好,長短各有玩法,同識執生唔留手尾咁就掂!

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2017-8-25 02:18 PM 發表 查看引用來源

老闆,小女子手腳笨拙,如有待慢,請包容
哩度好似回到古代咁。。
樓主文筆高雅。點男女之歡。如九龍在天。述弄簫吹樂。如低谷迴旋。令人不禁入性。請受小生有禮。。。🤣🤣

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 2017-8-25 05:47 PM 發表 查看引用來源

夠了,不要再叫我老闆
知道,老闆

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2017-8-25 06:00 PM 發表 查看引用來源

哩度好似回到古代咁。。
樓主文筆高雅。點男女之歡。如九龍在天。述弄簫吹樂。如低谷迴旋。令人不禁入性。請受小生有禮。。。🤣🤣
師兄太抬舉小女子了,食色性也,各有所好。弄玉吹蕭,琴瑟和諧,皆令人嚮往。

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2017-8-25 08:49 AM 發表 查看引用來源
從車輪碼頭的長吻後,我估計無錯,佢開始對我要求多咗,直接來講,佢想在我身上得到更多性愛樂趣。包括想我影返工的黑絲相俾佢、沖涼相,問我的生活日程,想見多D面,佢又提議去唱K,呢點我亦曾經有過相同諗法 ...
咁講法,師姐同佢應該長玩長有,加上有地利,唔難發展到堅食左佢啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆