上一頁下一頁
發新話題

㊣㊣㊣-返深圳釣咗一件人妻真係好刺激-11月11日更新-㊣㊣㊣

收藏  |  訂閱
193  75.5k

邊間酒店 夜晚 仲有時鐘房架 ??

引用:
原帖由 tony_scorpion 於 2008-10-21 05:10 PM 發表 查看引用來源
第一次同「人妻」慶祝生日......

話說阿彤係Jul.26生日,咁我點都要陪佢食飯,本來我都打算提早一、兩日上去慶祝,否則同佢老公撞期就好麻煩,好衰唔衰又真係好多嘢攪,終於都係要拖到個日先至得閑上去。
...
謝謝師兄報告及用心分享。

我的case就和你好唔同。 我一向唔多鍾意金錢的交易,所以無論在香港或國內,都係玩溝女feel。

人妻,中學生,大學生,無業,sales,骨妹(正經),中女...真係玩左好多款。

但...我仍是鍾意玩溝女feel的。溝佢一排,至上床砌佢,個feel寧捨唔同。

在另版我都有其他分享呀,得閒睇下吧,thx.

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8277248&extra=page%3D2

引用:
原帖由 ranauu 於 2008-10-18 12:39 PM 發表 查看引用來源
人妻痴能住你 你就知好玩!:smile_22:

回頭是岸!
人夫知道仲好玩

nice .........

thank you very much for sharing

引用:
原帖由 tony_scorpion 於 2008-10-21 05:10 PM 發表 查看引用來源
第一次同「人妻」慶祝生日......

話說阿彤係Jul.26生日,咁我點都要陪佢食飯,本來我都打算提早一、兩日上去慶祝,否則同佢老公撞期就好麻煩,好衰唔衰又真係好多嘢攪,終於都係要拖到個日先至得閑上去。
...
:smile_38: :smile_38: 小心有病

thanks for sharing !

樓主連生日正日都霸埋人地:smile_19:

引用:
原帖由 tony_scorpion 於 2008-10-21 05:04 PM 發表 查看引用來源

情況根本唔同......

佢老公本身係香港人,亦只係一個普通嘅打工仔,就算真係俾佢知道咗,佢都惡唔出樣,吹我唔漲!要怪就只可以怪佢自己冇本事,搵唔到錢又睇唔實個老婆!!!
你都識講人地老公係普通打工仔啦, 咁好心你出黎玩都玩得有人性少少啦
人地無本事搵唔到多錢, 我諗ching你都係差無撚幾果渣囉

You are lucky brother !
You can eat house wife !
Carry on ! Don't stop !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆