上一頁下一頁
發新話題

㊣㊣㊣-返深圳釣咗一件人妻真係好刺激-11月11日更新-㊣㊣㊣

收藏  |  訂閱
193  75.5k

你知你又做!X2~~~~~

人妻痴能住你 你就知好玩!:smile_22:

回頭是岸!

哈哈.....咪以為好過癮....看看第9頁#129後佢就知道味道....:smile_34:

引用:
原帖由 Shizu. 於 2008-10-13 12:31 PM 發表 查看引用來源

回應你唔代表贊同你支持你, 雖然好似講到唔係金錢交易, 你情我願, 不過樓主唔主動製造一d機會, 人妻係唔會質然出軌...

請你好自為知
如果佢兩公婆係冇問題嘅話,就算我用幾多錢、幾主動都好,都唔會有把握去釣到呢件「人妻」喇!

引用:
原帖由 apple724 於 2008-10-14 02:51 AM 發表 查看引用來源

40歲:smile_35: :smile_35: :smile_35:
年齡唔係問題,最緊要係保養得好,佢個樣仲有身材同個啲廿七、八歲嘅少婦都冇太大分別。

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-10-14 03:38 AM 發表 查看引用來源

40歲
年齡唔係問題,最緊要係保養得好,佢個樣仲有身材同個啲廿七、八歲嘅少婦都冇太大分別。

引用:
原帖由 sammy20082008 於 2008-10-16 05:39 PM 發表 查看引用來源

「有食唔食;罪大惡極」!小弟新人報到,見到樓主嘅行為,真係不能不回,你老人家話「有食唔食;罪大惡極」,小弟想送多你一句「淫人妻女笑呵呵;妻女人淫意若何」,出嚟玩都要講吓道義,如果條女係人二奶或飯盒就無嘢講,但閣下之行徑根本就係 “勾引”,當然大把人會講咩 “牛唔飲水點㩒得牛頭低”,我先不論牛飲水之理由,只想道出一個問題:你而家係破壞緊人地嘅家庭,你係製造緊一個足以破壞1個已經40歲無青春無時間嘅女人、1個正值成長嘅青少年、1個本來有一個完整家庭嘅中年男人一生嘅危機,「剃人頭者,人亦剃其頭」,點解我會咁講,因為我有個朋友就係搞人妻搞出禍,下面個故事我响第2個壇度都講過,家下再Post出嚟俾大家睇 ...
情況根本唔同......

佢老公本身係香港人,亦只係一個普通嘅打工仔,就算真係俾佢知道咗,佢都惡唔出樣,吹我唔漲!要怪就只可以怪佢自己冇本事,搵唔到錢又睇唔實個老婆!!!

第一次同「人妻」慶祝生日......

話說阿彤係Jul.26生日,咁我點都要陪佢食飯,本來我都打算提早一、兩日上去慶祝,否則同佢老公撞期就好麻煩,好衰唔衰又真係好多嘢攪,終於都係要拖到個日先至得閑上去。

個日中午去到深圳,先call阿彤睇下點樣,佢話同佢老公已經約定夜晚去領鮮環球食buffet。so what!就算約好咗都可以改時間啫!咁我就叫阿彤到5:00pm個陣call佢老公,話自己好肚餓要早少少去食飯,唔好去食buffet,求其搵間菜館食少少嘢就算,然後話約哂同鄉姊妹去唱karaoke,叫老公返屋企等佢食蛋糕囉!

我趁仲有時間就去向西村搵件「快餐」妹執咗一劑,約好阿彤7:30pm到金光華廣場門口見面,個晚佢著咗一件吊帶直身裙,心口deep V露出少少波罅,身上面仲搽咗一款好濃味嘅香水,唔知點解我一聞到呢款香水味就扯哂旗,有股衝動想連飯都唔食,就同佢上房執返幾劑。

我帶阿彤先去樓上個間廚房製造食飯,送咗條二千幾銀嘅金鏈俾佢,食下傾下咁又個幾鐘,跟著再到附近行下逛下,而最後嘅節目當然係上酒店扑嘢,去到春風路某酒店,鐘點房都係收$100(三粒鐘)好抵。

我十指緊扣拖著阿彤上去,一入到房就忍唔著要攬實佢,互摸又互摷一輪當係warm up,跟著french kiss脷叠脷,兩個人嘴到瞓埋落床難捨難離。

聞到阿彤身上嘅香水味已經好興奮,當佢一用條脷係咁瀨我隻耳仔,就更加high到我頂唔順,要將佢剝哂光豬再嘴佢個波波,嘴到佢扯哂lin旗,一直舔到落肚臍...大腿...小腿...攪到佢又「嗯...嗯...」叫得鬼死咁姣。

有理冇理,我第一時間帶埋condom上馬,兩手揸實佢心口兩個「壽包」係咁嘴,下面枝「蠟燭」一嘢直入,用橫鉗樹熊式 + 點心車式兩招,同佢好好咁慶祝......happy birthday!

好快咁同阿彤執完「1Q」之後,齊齊入去沖涼,我又多手幫佢洗下塊肥gap,又摸...又捽...又撩...咁樣,攪到佢出哂水滑潺潺仲好鬼死high。後來佢就好似跳「扭腰舞」咁用個波波同我body massage,又跪低夾著條腸仔去磨,再踎低同我「水中簫」咁吹,俾佢攪到升旗敬禮。

可能阿彤都未夠飽,即刻抹乾哂身返上床,帶上condom同佢執多「1Q」勁嘢,主力係用跪卧後進式 + 跳over式兩招。冇見幾日,覺得佢個pat pat好似肥咗,啖啖肉撞埋嚟好有快感,砌咗廿幾分鐘就攪掂,只係淨返少少「米青」可以射出,計埋「快餐」個日一共食咗「3Q」真係飽哂!!!

送阿彤返到屋企樓下已經3:30am,同佢攬著goodbye kiss之後,我就去新銀座按摩兼過夜,第二朝先至過關返HK。

辛苦死你囉:smile_30:

樓主幾時影張相來睇吓呀:smile_38:

我鍾意食人妻....:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆