上一頁下一頁
發新話題

◆◇◆On 9月9 揸好個臀迎中秋 【有相報告】◆◇◆

收藏  |  訂閱
1.2k  68.5k

引用:
原帖由 我愛大波 於 2008-9-11 03:17 PM 發表 查看引用來源

大把機會.........
你俾佢定佢俾你

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-11 15:04 發表 查看引用來源

原本啊"千年老友"唔食飯同條女上房,點知.......
係我錯喇:') 咁為有下次見到千年老友 自吹一枝細青啦:smile_35:  
攪到千年老友唔會左我攪到冇帶條女上房唉:smile_13:
係度同千年老友講聲對唔住 唔會再有下次:smile_13:

引用:
原帖由 ah_lee 於 2008-9-11 03:25 PM 發表 查看引用來源

係我錯喇:') 咁為有下次見到千年老友 自吹一枝細青啦:smile_35:  
小喇叭
又俾機會你呃酒飲添:smile_19:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-11 11:18 發表 查看引用來源
貢厲害 我都無人鏡,我負責揸機  
係咩, 唔認就算 :smile_39:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-11 02:48 PM 發表 查看引用來源

乜柒都問我,唔腩駛做,叫你去又唔去:smile_38:
360咪係大陸法拉:smile_45:  
係真唔係呀:smile_47:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-11 03:27 PM 發表 查看引用來源

係咩, 唔認就算 :smile_39:
冇貢小氣啦衰鬼

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-11 03:23 PM 發表 查看引用來源

你俾佢定佢俾你
俾個機會大家嘛

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-11 15:27 發表 查看引用來源
小喇叭
又俾機會你呃酒飲添:smile_19:  
唔好咁講:smile_30:  你知我唔飲得架啦 吹完一枝就冇咩貨架喇:smile_13:

引用:
原帖由 ah_lee 於 2008-9-11 03:25 PM 發表 查看引用來源

貢條女吹唔吹先

引用:
原帖由 我愛大波 於 2008-9-11 03:29 PM 發表 查看引用來源

俾個機會大家嘛
貢你幾時有俾過機會我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆