上一頁下一頁
發新話題

人講我又講: 小鮮肉 # 12#23#32#75#78#86#94#116#163#171#176#207#252#257#258#260

收藏  |  訂閱
614  98.7k

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2017-8-25 11:50 AM 發表 查看引用來源

多謝師兄賞面,呢篇仲埋頭苦幹中,已用咗好多盒mask了,如改成日記,會香銷玉殞架
200至300字每日日記?可以這個方式出來

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-8-25 11:58 AM 發表 查看引用來源

200至300字每日日記?可以這個方式出來
恕小女子才疏學淺,向師兄請敎如何將200—300字寫得引人入性,還要每日。

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-8-25 11:54 AM 發表 查看引用來源

又唔係㗎
你寫得出即係曾經做過…你形容得好出色。他的鵰蟲足以充滿你囗腔
你們超易撻着做情侶!
即師兄一定美侶如雲了

男女雙方能夠在玩火之中, 遵守大家設立的規定, 既可保護大家, 也可保持一種長期的刺激及在婚姻以外的激情

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2017-8-25 12:15 PM 發表 查看引用來源

恕小女子才疏學淺,向師兄請敎如何將200—300字寫得引人入性,還要每日。
我見上文有人提出叫靚靚人妻出日誌😘打文很辛苦,3数百字當為寫反白己的往事
😚😚😚引人入性用長文交代🌹🌹🌹

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-8-25 12:29 PM 發表 查看引用來源

我見上文有人提出叫靚靚人妻出日誌😘打文很辛苦,3数百字當為寫反白己的往事
😚😚😚引人入性用長文交代🌹🌹🌹
有名你叫靚靚人妻,更有過人之處啦,小女子何以相比呢

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2017-8-25 10:57 AM 發表 查看引用來源
越睇越有深度
多謝師兄讚賞,拙文不值一哂

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2017-8-25 12:36 PM 發表 查看引用來源

有名你叫靚靚人妻,更有過人之處啦,小女子何以相比呢
本人對你有强大信心🌷🌷🌷你有寫文能力😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
足以匹敵任何對手

玩還玩,守番規矩唔好過界
Ps你快d50分啦,可以pm你,等唔切update想快d知

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 2017-8-25 01:28 PM 發表 查看引用來源
玩還玩,守番規矩唔好過界
Ps你快d50分啦,可以pm你,等唔切update想快d知
老闆,小女子手腳笨拙,如有待慢,請包容

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆