上一頁下一頁
發新話題

㊣㊣㊣-返深圳釣咗一件人妻真係好刺激-11月11日更新-㊣㊣㊣

收藏  |  訂閱
193  75.5k

人地老公撞番黎有野睇嚕!!!:smile_45:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

very brave
good luck

第一次同「人妻」扑嘢好好feel......

如果我冇記錯,我同阿彤第一次扑嘢應該係Jul.20半夜發生......前一晚同佢去佳寧娜門口個間Key Bar飲嘢,飲到1:30am就送佢返屋企。或者飲酒真係可以壯膽,行到半路我試下拖佢隻手,而佢都冇閃縮,咁我拖實唔放繼續行。

送阿彤去到屋企樓下,可能係酒精作用嘅薰陶下,我又膽粗粗試下攬實佢,佢冇避開又冇推開我,咁我兩隻手由佢背後慢慢摸到落去下面,一下扲實佢個patpat,聽到佢細細聲「嗯」咗出嚟,我知佢已經有哂反應,好似等緊我進一步take action。

我拖著阿彤行去樓底嘅暗角位,又再攬攬錫錫,仲要係french kiss個種。我好耐都冇同女仔kiss過,平日叫雞根本唔會亦唔敢kiss,所以同佢個下脷叠脷真係令我high到爆!

我將阿彤迫到埋牆角,用下半身去頂去撞佢下半身,再慢動作咁磨下磨下,磨到佢又「啊...嗯...」咁叫,同一時間我隻手伸到去裙底,隔著條underwear去摸佢塊肥gap,暖笠笠又脹卜卜,佢仲話「嗯...老公啊......我受不了...嗯...快受不了啊......老公...」係咁吟叫,好想我快啲餵飽佢。

都係「有食唔食;罪大惡極」一句,我心諗都係時候要上馬,跟著我先去花樣年華羅湖村對面)樓下個間便利店買condom,再帶阿彤去旁邊泳康桑拿樓上某間賓館開房,咁就終於俾我攪掂咗佢!!!

最令我始料不及,阿彤第一次就肯同我吹簫,唔單止冇帶condom去吹,仲要下下深喉,當正我係佢老公咁完全信任,尤其係當我企喺床尾,佢跪喺前面嚟吹,勁有征服感 + 自豪感,好耐都冇enjoy過呢種咁實在、咁刺激嘅感覺,跟著先至帶condom上馬,觀音坐蓮 + 老漢推車 + 龍舟掛鼓 + saltimbanco......

點都諗唔到阿彤已經40歲,性慾仲係咁強,我終於明白「如狼似虎」係點解,好在我成日去叫雞都算係訓練有素,個晚連續執咗「2Q」幾乎俾佢榨到乾哂,但係總算攪得掂佢。

本來我當佢係隻「住家雞」出嚟玩下就算,臨走個時我拎咗$500俾佢,點知佢忽然喊哂口咁同我講,話佢唔係做雞、亦唔係同我玩玩下、更加唔係貪我啲錢,只係想我多啲上嚟陪下佢、關心佢喎!

一向出嚟玩開都唔會俾啲女上身,但係阿彤好似想玩認真個款,而玩「人妻」又實在咁好feel,還掂佢開到口話唔要我啲錢,姑且我就當係「友誼波」咁玩多一排,一有唔妥先至斷尾囉!!!

仲有......我發覺呢款「至尊超薄型」好好用!

引用:
原帖由 yankumi 於 2008-10-9 06:28 PM 發表

所以話『性』係幻想+感性主導既
係大陸食女大把都係人妻啦
k女骨女好多結左婚架啦
有邊個未食過人妻先得架
真係睇得咸碟多上哂腦
以為食人妻有咩巴閉
我都食過幾件骨妹、K女,純粹係金錢 + 肉體交易,食得多都冇哂feel,而我今次所講呢件係100%良家婦女,感覺完全唔同!

引用:
原帖由 yankumi 於 2008-10-9 06:36 PM 發表

呢d咪係思考上既謬誤囉
大陸女
如果三兩下手可以跟其他人上床既
其實比真正性工作者dirty好多
真正性工作者起碼對用套觀念濃厚好多
你遇上果種女
真係同幾個契家佬上床都唔會用套架
有幾乾淨啦喎
哈哈哈啦
我事先都觀察過一段時間,發覺佢除咗老公之外,確實係冇第二個男人。

用錢去令一個骨妹、K女瞞著老公出嚟偷食,真係易過借火冇難度,而今次我係要令一個良家婦女心甘情願同我上床,咁先至夠happy兼過癮!

引用:
原帖由 tony_scorpion 於 2008-10-13 08:22 AM 發表 查看引用來源

我事先都觀察過一段時間,發覺佢除咗老公之外,確實係冇第二個男人。

用錢去令一個骨妹、K女瞞著老公出嚟偷食,真係易過借火冇難度,而今次我係要令一個良家婦女心甘情願同我上床,咁先至夠happ ...
我淨係想講一句

樓主好撚賤格!!!

引用:
原帖由 tony_scorpion 於 2008-10-13 08:22 AM 發表 查看引用來源

用錢去令一個骨妹、K女瞞著老公出嚟偷食,真係易過借火冇難度,而今次我係要令一個良家婦女心甘情願同我上床,咁先至夠happ ...
良家婦女仲會背佢老公同你扑野咩:smile_45:
你都係男人,你都應該深知男人最忌係俾人帶綠帽...
唔該你為人地既家庭著想
我都相信你已經係成年人,要為你既行為負責任~

回應你唔代表贊同你支持你, 雖然好似講到唔係金錢交易, 你情我願, 不過樓主唔主動製造一d機會, 人妻係唔會質然出軌...

請你好自為知

引用:
原帖由 DIUnaME 於 2008-10-10 10:00 PM 發表 查看引用來源
  睇咗以上呢段廢人講嘅廢話,我都覺得你真係仆街冚家鏟!

如果對方本身係一個發姣、貪錢嘅女人,為咗錢而主動獻身去勾引男人上床,咁就係對方嘅問題,冇嘢好講! ...
逐點分析:smile_34:
支持你,DIUnaME 兄:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆