上一頁下一頁
發新話題

10.25 PPV"CYBER SUNDAY"HALLOWEEN賀天哥生辰派對-*~CP DISCO介字團~*

收藏  |  訂閱
1.0k  14.0k

回覆 1# 的帖子

祝舉辦成功...記得影相呀...返嚟記得出報告...

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-10-15 10:47 PM 發表 查看引用來源
YOYOYO~~~
我未必出席到呀哩個星期六~
不過25就一定到!!!
太好了

ps.25號有班跳breaking既朋友黎...到時我都要做觀眾了...:smile_42:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-10-16 12:25 AM 發表 查看引用來源

太好了

ps.25號有班跳breaking既朋友黎...到時我都要做觀眾了...:smile_42:
咁西利~咁就真係要睇下喇~到時學下野都好丫~

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-10-15 05:42 PM 發表 查看引用來源
好耐都冇試過雀X天 CROSSOVER了.極度期待...

雀爺記得準備多D正歌喇...一定跳到底庫都濕埋

PS.到時可能會有一班跳BREAKING,可以出去表演既新朋友出席..如果係既話到時真係激烈咯...肯定成為全場焦點啊...(終於 ...
天哥...你今次party多唔多人呀???

跳breaking~~:smile_14: 好刺激bor~

引用:
原帖由 sinsaku01 於 2008-10-15 05:47 PM 發表 查看引用來源
新POST我黎簽到下先:smile_30:
歡迎~~~~~歡迎~~~

新團喎~~~報名 16位唔該

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2008-10-15 11:56 PM 發表 查看引用來源
祝舉辦成功...記得影相呀...返嚟記得出報告...
一定成功~~~:smile_30: 影相就一定會o既~~~
不過為保障團友利益~~~一定唔會有有相o既報告~~~

引用:
原帖由 delpieho 於 2008-10-16 10:03 AM 發表 查看引用來源
新團喎~~~報名 16位唔該
早晨呀~~~傻佬~~~:smile_38:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-16 10:05 AM 發表 查看引用來源

早晨呀~~~傻佬~~~:smile_38:
你就係搞手喇? 你好
久仰大名

引用:
原帖由 delpieho 於 2008-10-16 10:11 AM 發表 查看引用來源

你就係搞手喇? 你好
久仰大名
今日玩扮唔識tim~~~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆