新手問足仔

收藏  |  訂閱
10  2.6k

新手問足仔

各位師兄,新手上路,
想玩足仔,
係咪入去揀女入房按完出火?會唔會開大?

引用:
原帖由 oldyuen806 於 2020-6-29 17:28 發表 查看引用來源
各位師兄,新手上路,
想玩足仔,
係咪入去揀女入房按完出火?會唔會開大?
足仔唔-定有出火 或開大
要睇你去邊間及同技師交流 有些是可以靜按的 除非你去那些一看就知是邪的

回覆 2# 師奶最愛 的帖子

最愛師兄 識途老馬 很久冇聯繫 轉了新版 我搞餐死先搞得掂!,😙😅😅

引用:
原帖由 銀化一族 於 2020-6-29 20:54 發表 查看引用來源
最愛師兄 識途老馬 很久冇聯繫 轉了新版 我搞餐死先搞得掂!,😙😅😅
你有咩方法可以入到來?

引用:
原帖由 銀化一族 於 2020-6-29 20:54 發表 查看引用來源
師兄你好 呢度好多師兄係老臣子  我鍾意試新嘢咁啫……樣樣知D半桶水

咁4台落廣告嗰啲都未必有得出火?

回覆 6# oldyuen806 的帖子

其實冇絕對架喎樓主。基本上度度都可以出火架la,但有冇part 3睇邊個場,或者其他因素la,例如個技師覺得你靚囝合眼緣,或幫襯開熟絡咗。

至于揀囡入房哩啲野,睇你去咩地方啦,有啲得兩三個駐場,仲要件件都不可食用。所以建議樓主入閘前最好睇清楚啲問清楚仲有冇其他選擇先,否則後悔莫及。
有冇出火唔係重點,最重要係個技師會點樣同你出火,技巧如何,可唔可以令到你爽。

引用:
原帖由 晚間懷舊的樹根 於 2020-6-29 10:45 發表 查看引用來源
至于揀囡入房哩啲野,睇你去咩地方啦,有啲得兩三個駐場,仲要件件都不可食用。所以建議樓主入閘前最好睇清楚啲問清楚仲有冇其他選擇先,否則後悔莫及。
有冇出火唔係重點,最重要係個技師會點樣同你出火,技巧如何,可唔可以令到 ...
夏慰姨出火 出神入化,七张度啫,你可以试试。

引用:
原帖由 oldyuen806 於 2020-6-30 00:01 發表 查看引用來源
咁4台落廣告嗰啲都未必有得出火?
公價. 手作四魚, 開大六魚. 90分鐘

前往最後回覆