上一頁下一頁
發新話題

荃灣貴價水療

收藏  |  訂閱
81  18.4k

荃灣貴價水療

近日去了大鴻輝附近一個水療, 45分 鐘連手作350,90鐘收費500, 師父輕中外型順眼, 上解加150, 全解600。 細佬唔聽話選了全解。  中途條女話打茄輪另加400。 黐膠花的梗係拒絕。 仲大隻字寫住有情, 冇下次。

回覆 1# MCAU77 的帖子

床尾機最低消費都350...如加全解最低消費950,請問全解可以錫波波同妹妹嗎?

引用:
原帖由 MCAU77 於 2020-5-27 17:54 發表 查看引用來源
近日去了大鴻輝附近一個水療, 45分 鐘連手作350,90鐘收費500, 師父輕中外型順眼, 上解加150, 全解600。 細佬唔聽話選了全解。  中途條女話打茄輪另加400。 黐膠花的梗係拒絕。 仲大隻字寫住有情, 冇下次。 ...
Ching邊間呀!等大家唔好中蕉

引用:
原帖由 MCAU77 於 2020-5-27 17:54 發表 查看引用來源
近日去了大鴻輝附近一個水療, 45分 鐘連手作350,90鐘收費500, 師父輕中外型順眼, 上解加150, 全解600。 細佬唔聽話選了全解。  中途條女話打茄輪另加400。 黐膠花的梗係拒絕。 仲大隻字寫住有情, 冇下次。 ...
打茄輪加四百,可以打幾耐?

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-5-28 06:50 發表 查看引用來源

一打開個口臭到垃圾桶咁你點算

大鸿輝19楼机场遠近驰名,熟客有增值,赠君一曲,洗撚搞咁多野。

普通淨桑幾多錢?有無飯食?可以留過夜嗎(唔dup骨)?

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-5-27 21:13 發表 查看引用來源
床尾機最低消費都350...如加全解最低消費950,請問全解可以錫波波同妹妹嗎?
不是大場,係樓上骨呀!

引用:
原帖由 fooltiger 於 2020-5-27 23:18 發表 查看引用來源

Ching邊間呀!等大家唔好中蕉
留意最後一行字

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-5-28 06:50 發表 查看引用來源

最最多畀你打到夠鐘, 實際上玩到一段時間,佢話差不多夠鐘喇,叫我一係出嘢,一係加鐘。結果我出嘢後,發現只用了40分鐘。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆