上一頁下一頁
發新話題

囡囡要打真軍

收藏  |  訂閱
89  38.4k

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2020-5-31 13:11 發表 查看引用來源

互有攻守
呢度唔啱的男同志朋友們,請移玉步去第二啲帖。

引用:
原帖由 TommyZee 於 2020-5-31 03:25 發表 查看引用來源
師兄即係話有啲囡囡不單止話唔帶套做,連中出都會做,但都唔代表佢對個男人有feel?
去佐敦一間足仔,個足嬸話從來唔開大但見妳人老實有FEEL破例一次同你做,但要加錢、做完又話大家以後朋友關係,其實想長久幫襯!
過兩日搵朋友放蛇試搵佢,同一様對白再次出現
好假的足嬸!之後見到佢,諗起佢同其他人做都
想作嘔,冇搵佢了
真人真事!

回覆 72# 118yukshing 的帖子

都正常,遇到個客啱囡囡個人眼缘,做埋佢都享受,又keep 到個客,又賺多啲,講啲嘢等你舒服啲,比多啲錢,中出埋都無所謂,最緊要你做佢常客,令佢收入穩定又多的。

引用:
原帖由 118yukshing 於 2020-5-30 22:12 發表 查看引用來源

去佐敦一間足仔,個足嬸話從來唔開大但見妳人老實有FEEL破例一次同你做,但要加錢、做完又話大家以後朋友關係,其實想長久幫襯!
想 ...
隻G話未見过咁傻既G蟲就真。

回覆 72# 118yukshing 的帖子

師兄歡場無真愛呀,所以最好平常心唔好信十足!

引用:
原帖由 118yukshing 於 2020-5-31 14:12 發表 查看引用來源

想 ...
雞講嘢都好信

引用:
原帖由 mikekophone 於 2020-5-31 16:14 發表 查看引用來源
師兄歡場無真愛呀,所以最好平常心唔好信十足!
唔好話十足,一成都嫌多。

回覆 1# TommyZee 的帖子

我試過唔只一個呀,其實係好高風險㗎,但係嗰刻實在忍唔住

咁我覺得只會係熟客才可以無套中出

借種 見你有 優良遺傳

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆