上一頁下一頁
發新話題

舞照跳

收藏  |  訂閱
212  33.4k

如果去揾小婦吹爆就地就唔好大圍啦,又要分房大家唔熟一齊又唔好意思。
除非劈酒,玩色盅就可以要間大房,不倒不散。

引用:
原帖由 reddoor 於 2019-10-27 09:56 AM 發表 查看引用來源
如果去揾小婦吹爆就地就唔好大圍啦,又要分房大家唔熟一齊又唔好意思。
謝謝紅門兄教路

今時今日跳舞可以分單埋都幾過癮喎

引用:
原帖由 馬佳善 於 27-10-2019 14:40 發表 查看引用來源
今時今日跳舞可以分單埋都幾過癮喎
分開埋單好多年前已經有,有時有啲朋友要早走交人,就要分開埋單

引用:
原帖由 想退休 於 2019-10-27 03:50 PM 發表 查看引用來源

分開埋單好多年前已經有,有時有啲朋友要早走交人,就要分開埋單
而且如唔方便玩大佐,相熟亞媽又可先僉單,日後才計!

引用:
原帖由 reddoor 於 27-10-2019 09:56 發表 查看引用來源
紅門兄,我多數日頭上旺角茶舞,好多時都見有幾位大哥在大堂唱歌,多口問句當中有你份嗎?我好少夜晚上去,晚上多陀地嗎?日頭就好少陀地。我坐過幾條陀北30出頭,就地都收我1千,收8百都好似施捨我咁

引用:
原帖由 想退休 於 2019-10-27 04:10 PM 發表 查看引用來源

紅門兄,我多數日頭上旺角茶舞,好多時都見有幾位大哥在大堂唱歌,多口問句當中有你份嗎?我好少夜晚上去,晚上多陀地嗎?日頭就好少陀地。我坐過幾條陀北30出頭,就地都收我1千,收8百都好似施捨我咁 ...
係羅,,點解紅門兄玩咁平?我之前陀地出街1Q都係1千

引用:
原帖由 消失的小王 於 27/10/2019 02:34 AM 發表 查看引用來源

你喺咪去呀,上四楼啦,
我开ice...你夠胆就上黎啦
狗up冇宾周。

引用:
原帖由 想退休 於 27/10/2019 12:10 AM 發表 查看引用來源

紅門兄,我多數日頭上旺角茶舞,好多時都見有幾位大哥在大堂唱歌,多口問句當中有你份嗎?我好少夜晚上去,晚上多陀地嗎?日頭就好少陀地。我坐過幾條陀北30出頭,就地都收我1千,收8百都好似施捨我咁 ...
想退休,推唔到就死得啦

引用:
原帖由 消失的小王 於 27/10/2019 02:34 AM 發表 查看引用來源

4,6,7楼你开边个妈咪?
講就天下无敌。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆