上一頁下一頁
發新話題

荃灣貴價水療

收藏  |  訂閱
81  18.4k

引用:
原帖由 MCAU77 於 2020-6-5 21:07 發表 查看引用來源

都遇過20頭的,但老闆娘話話佢年紀輕不肯開大。 另一個在深圳做洗腳的,打飛機都好生手,又係不肯開大!
之前唔系話兩三次都同一技師咩?
糸咪講緊第二間呀?
年前試過川龍街一間六舊包揼包屌,第一次去開門系後生見幾好,再去之後有見廿零歲超曬班不過唔肯開大,老板娘都話好多年輕嘅唔俾屌,之後再去每況越下就冇再去了!

回覆 34# 生生不息2014 的帖子

足仔場成千手作
糸都比成千大陸D大場玩手作啦哈

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-6-5 14:25 發表 查看引用來源

大把麻甩佬喜歡五十路大媽🤣🤣🤣
原來d人中意生仔西加大肚腩。

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-6-5 17:18 發表 查看引用來源
麻甩佬, 到時到候就想射精. 無後生女, 大媽都要屌啦. 有乜計?
去141大把西屌,駛能去足仔屌。

荃灣之前玩開水果店同麻雀館咪位對面4-5舊後生足45分鐘慢慢嚟打, 可惜封關後得番>35 C9
最近搵到間<30 的少婦好有心機同你玩, 4舊45分鐘5舊60分鐘6舊90分鐘
波D加兩舊雙飛價錢X2減1舊
玩過4條囡都係淫娃, 頂得住的話絕對將你榨乾榨淨

回覆 55# danny_chan1234 的帖子

師兄請問呢間在哪裡,有得開大嗎?可以pm給小弟試試嗎?謝謝你!

回覆 56# mikekophone 的帖子

根我所知冇得開大, 你自己開發到就唔知了

引用:
原帖由 danny_chan1234 於 2020-6-13 15:39 發表 查看引用來源
荃灣之前玩開水果店同麻雀館咪位對面4-5舊後生足45分鐘慢慢嚟打, 可惜封關後得番>35 C9
最近搵到間
玩過尖沙咀之後跟本唔想系荃灣玩

回覆 57# danny_chan1234 的帖子

師兄,想知邊間,可否pm

尖沙咀啲囡靚啲後生啲但係價錢都貴啲嘛
引用:
原帖由 ho501501 於 2020-6-13 22:25 發表 查看引用來源

玩過尖沙咀之後跟本唔想系荃灣玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆