咸記警告嫖客大厦

收藏  |  訂閱
27  6.3k

咸記警告嫖客大厦

日昨,又去咸記,係电鑽鋪執件百五唔錯肯吹濑北嫂, 去门口掛牌警告嫖客大厦,係好唔鍾意此處警告牌, 上8楼炮房,一劏多房,房只床及浴冇厕,互除,囡用濕巾為我抹蓮抹能抹埋春袋,囡先濑蓮玩能,鸠硬, 都要笠膠吹,吹幾下,就用濕巾抹能抹閪卧床边叫我濑幾下閪就要屌,我鸠硬埋位屌幾下先濑幾下閪就囡手掩閪唔俾濑再濕巾抹閪要屌,再插入屌隻生仔閪, 一路啜生仔奶頭,此時囡扮叫床,而鄰房左右炮房都傳來屌閪叫床声,屌唔知是否夾埋,等我地快的出,左右滛叫加囡挟腰嘶顶,哈,出米青,等射完,囡除套,埋浴洗閪,我洗能俾百五穿衣走人

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-6-18 02:08 發表 查看引用來源
日昨,又去咸記,係电鑽鋪執件百五唔錯肯吹濑北嫂,40020165去门口掛牌警告嫖客大厦,40020165係好唔鍾意此處警告牌,40020168上8楼炮房,一劏多房,房只床及浴冇厕,互除,囡用濕巾為我抹蓮抹能抹埋春袋,囡先濑蓮玩能,鸠硬,40020166都要 ...
個度的囡百五,卅零,相頭O K,有的更青春,不過唔俾濑閪

百五齋打飛機都抵!
咸記在哪

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-6-18 02:47 發表 查看引用來源
個度的囡百五,卅零,相頭O K,有的更青春,不過唔俾濑閪
邊能度有三十幾,四尾已算後生,你奶個D一係幾十年雞齡,一係長者gap水, 係你先咁滋味!!

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-6-18 11:17 發表 查看引用來源
百五齋打飛機都抵!
咸記在哪
咸尾 X 上海

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-6-18 14:55 發表 查看引用來源

邊能度有三十幾,四尾已算後生,你奶個D一係幾十年雞齡,一係長者gap水, 係你先咁滋味!!
有相熟鶏。吊过四次。佢睇落三十尾。睇id足五十歳OMG!!!!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-6-18 02:08 發表 查看引用來源
日昨,又去咸記,係电鑽鋪執件百五唔錯肯吹濑北嫂,40020165去门口掛牌警告嫖客大厦,40020165係好唔鍾意此處警告牌,40020168上8楼炮房,一劏多房,房只床及浴冇厕,互除,囡用濕巾為我抹蓮抹能抹埋春袋,囡先濑蓮玩能,鸠硬,40020166都要 ...
阿七照顧長者。粉絲當魚翅食。抵讚!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-6-18 14:56 發表 查看引用來源

咸尾 X 上海
佐敦?

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-6-18 17:40 發表 查看引用來源

佐敦?
鹹味頓街呀毛主席!!! 油地吖屌

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-6-18 17:40 發表 查看引用來源

佐敦?
毛主席!
七叔帶你去奶西!
你就知邊度!😂😂😂

前往最後回覆