上一頁下一頁
發新話題

個故仔好正呀 加油 (各位大師傑作最新去到P.7 #100)

收藏  |  訂閱
226  27.8k

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-8-6 10:05 PM 發表 查看引用來源
不過講句不中聽的 , 小弟原本設計的黑珍珠 , 是微波爐型的 ... 事實上也不需要個是巨乳吧
接龍就是這樣。我原本寫黃河水係無老婆,老婆一早死咗,然後跟海麗由姦夫變成一對戀人。寫當中兩人轉變的過程。他們的名一個叫“河水”,一個叫“海“就表明有玄機。

引用:
原帖由 劉金發作品 於 6-8-2015 22:53 發表 查看引用來源

接龍就是這樣。我原本寫黃河水係無老婆,老婆一早死咗,然後跟海麗由姦夫變成一對戀人。寫當中兩人轉變的過程。他們的名一個叫“河水”,一個叫“海“就表明有玄機。
我原本mia係女,仲要比阿水爆後門,無巧兄幫我mia係人妖爆番阿水,劉sir係時候出個人作品慰勞班兄弟呀!好心呢福心呢!:smile_35:

我就諗住阿水哥排除萬難先搞到海麗菊花,因此搵mia雙性人用以折磨阿水哥,而海麗中意食洋腸睇唔起阿水哥都係同樣作用…不過其實都係因應各師兄設計人物邊睇邊諗邊改……

咁都好丫 ... 我一個幼稚既埋怨 , 引出咁多個 "故後故" , 幼稚得抵拉 ...

引用:
原帖由 spamna 於 2015-8-6 11:16 PM 發表 查看引用來源

我原本mia係女,仲要比阿水爆後門,無巧兄幫我mia係人妖爆番阿水,劉sir係時候出個人作品餵勞我地呀!好心呢福心呢!:smile_35:
我接果時 , 原本係設計同最後 , 阿水同mia係一對 ... mia走高檔私鐘(FOR性癖有錢佬) ,
阿水做馬伕 ; 因為mia比人屌完 , 性興奮一定會扯旗 , 所以又會立即捉阿水入去 ,
扑佢一場 ... 係重口味崎戀味重D , 但重口味正是小弟招牌菜麻 !!!

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2015-8-15 09:42 AM 發表 查看引用來源
我原本創作呀水係因為啱啱睇完夜晚重播他來自江湖嘅星爺, 諗住行吓攪笑路線玩落去, 點知你班大帝個個玩到咁認真, 又賣生果, 又打麻雀, 重要飲埋黑珍珠奶茶, 所以我都唔執輸要加番件 pizza 落去, well, 世 ...
哈,其實都可以各自發展一篇,一題多寫都好喎

係呀 仲有我的志願呀作文堂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆