上一頁下一頁
發新話題

小伙子小經歷 - 更新: P3 P4

收藏  |  訂閱
75  9.8k

引用:
原帖由 at64 於 2015-2-27 07:20 PM 發表 查看引用來源

依點經歷
大家都是呆書生,但是點解我無咁既損友 一。。 一
曾經有好像樓主第一po既經歷
但我比較老所以係上左大學先發生既事
但當時太驚
我仲第一時間del左隻app想重遇到無機
真是可遇不可求

http:/ ...
我個陣都係同你差唔多 係咁又del又down 哈

酒肉朋友 .. 多都唔係好事啦

引用:
原帖由 secretangle 於 2015-2-28 01:45 PM 發表 查看引用來源
你個ID名好岩你..
Silly Boy..
傻下傻下咁..
拿 我真係會怕醜架 :smile_42:

引用:
原帖由 HKSILLY 於 2015-2-28 07:29 PM 發表 查看引用來源

我個陣都係同你差唔多 係咁又del又down 哈

酒肉朋友 .. 多都唔係好事啦
DOWN番又搵唔番....

引用:
原帖由 HKSILLY 於 2015-2-28 07:30 PM 發表 查看引用來源

拿 我真係會怕醜架 :smile_42:
hehe...
傻仔..我諗我地都係同年齡層

引用:
原帖由 HKSILLY 於 2015-2-27 02:04 AM 發表 查看引用來源
其實又唔係真係咁大件事既 宜家睇番其實我做既事都幾低b 哈

事先聲明 e件事真係可以話係甜都唔甜下 要甜既就要等我下一篇啦

話說又唔知幾多年前 上大學冇耐 一次原定連同一大班外國番黎既gathering 當時聽到一 ...
HAHA~ 你嘅經歷又真係幾搞笑喎~

快d更新:smile_38:

見咁耐都冇打過有關魚水之歡既經歷 係分享下一件軼事之前 就一於講下ED野啦

係一個平凡既週末 我既darling (D) 係佢屋企向我作出最後通牒 約你2點 你宜家2點先同我講你準備開車?? 我唔理呀 你好快D同我出現呀 ‼ 而見證住E件事發生既人 有一個 就係佢老爸 而佢老爸係E件事上面 .. 係冇關係既 只係我想話你地知佢屋企有人姐 哈

當我轟到佢屋企既時候 其實已經係15分鐘之後既事 而佢老爸 .. 亦已經開始左係廳對住d草泥馬同報紙既合法活動 一上到去 開門既係等左我唔係好耐既D 而我既第一個反應 當然係 uncle你好‼ 對長輩要有禮貌嘛 至於同輩就 .. 由佢啦 :smile_45:

好 講哂時地人就開始入正題 脫完鞋既我 見到佢老豆睇緊電視 而對草泥馬冇興趣既我 就當然要搔擾下好鐘意睇劇既D啦

我: 喂 你老豆睇緊電視喎 佢今日係咪都唔會出去架啦  

D: 應該係啦 叫左你早D上黎架啦

我: 佢頭先唔係到咩

D: 唔知呀 今朝唔係到囉

(我心諗 咁即係唔Q關事啦)

我: 咁點呀 .. 你唔想咩

D: 都唔得啦

我: 邊個話架 .. (望一望入面房既方向)

D: (又啤又打) 唔得呀 傻左呀你

我: 快d咪得囉 黎啦 我地咁耐冇咩 (唉 .. 真係比較少 冇計)

D: 佢會知架 ..

我: 你就知 冇人叫你出聲架嘛

於是 係半推半就既情況下 佢應承左 而代號為快槍手既行動亦隨即展開 首先 我扮拎野入去睇 然後 D係佢老爸唔為意既時候 好自然咁入埋房 齊人就當然開始啦 由於係套房既關係 我地決定入白得令人舒適又涼快既廁所 掩好兩度門之後 我地個口同兩度門一樣 都係冇緊閉 唯一既分別 就係我地 咀貼咀 脷叠脷

一輪熱吻之後 我當然就手多咁將我已經好硬既柱子壓向佢大肶中間既位置啦 同時我亦開始係佢身上遊走 佢既上圍唔算好大 同我隻手差唔多 楂落去一隻手岩岩好包得哂 我伸左隻手入去佢背脊既位置 然後食指姆指同中指進行一個相互交替既動作 再捽一捽 甩左 而佢個bar亦隨即冇再cool住佢對棉花糖 真係好暖好軟我好中意 ..

由於要快同靜既關係 我地冇太多既前戲 但佢又唔係易同好濕既人 .. 咁就要用到兩種水啦 口水同自來水 佢先趴左向前 然後我就將手沾上暖暖既自來水 摸一摸 再用充滿口水既咀咀奶一奶佢既緊急制 加埋佢自身有少少既水 三種水溝埋一種水 用手指慢慢伸入去佢包得好緊既洞穴 入到咁上下向上一勾 佢忽然坐低左個人少少 應該就中左啦 .. 但時間真係有限 整左一陣就要停 而佢亦開始伸手好似放狗捉住條繩咁將我扯向佢 咁我又好順得人既 磨多兩磨就慢慢向前推進 一下比一下深咁慢慢出入 入到完全頂住 就開始慢慢抽插 雙手楂住對想蕩黎蕩去既棉花糖 用力咁楂下楂下 下面就係咁出出入入 佢雖然冇叫出聲 .. 但擰左個頭望一望我 用個好舒服既表情咁表示比我知 你做得好好 當然我自問只係一個新手 表現亦相信唔係特別出眾 但既然你收貨 咁都算好啦

插多左一陣 我地轉左男上女下 我兩隻手捉住佢對腳 繼續抽插 下下頂到入一入 每一下入佢個身都會震一震 入面雖然唔係每一下都好似八爪魚咁吸到實一實 但係入面真係好溫暖好滑 而我最中意既係一路插 見到佢既腳板同腳指好緊張咁縮埋夾實 (我真係好中意 !!) 我忍唔住咁拉番直佢對腳 再啜下佢D腳指 :smile_13: 拉直左對腳 下面就夾得更緊 再加上佢用力收一收 個種舒服真係我都唔知講咩好 望住佢比我推左上去既上衣 上身對波波若隱若現咁 .. 唔得 ‼ 我要睇多D 所以我再拉高D .. 點知 .. 我遇到對手了 佢整番低 話cool住好痕好唔舒服 .. fine .. 咁我咪再大力D囉 :smile_22:

但佢竟然補多句 快D啦 ‼ well 你都講到咁啦 咁我都不作任何無謂既強忍 努力抽插 享受埋剩低既旅程 不出一會兒 (我係唔會話你知幾耐既) 快意來襲 我抽左出黎以最快既速度向住浴缸開火 但敵人不為所動 有見及此 我決定用水炮洗走我E次失敗既攻擊 費事比人知我有試過嘛 .. 而經過初步既應急處理 我地亦斯斯然咁出番去 .. 佢老爸依然沉醉係草泥馬身上 而我地雖然亦繼續睇未睇完既劇 但我深信 係個一刻 我個心跳既速度一定快過佢 就好似單車同電單車咁 .. 邊有得比 :smile_41:

引用:
原帖由 at64 於 2015-2-28 09:55 PM 發表 查看引用來源
DOWN番又搵唔番....
係 ..

引用:
原帖由 secretangle 於 2015-2-28 11:26 PM 發表 查看引用來源
hehe...
傻仔..我諗我地都係同年齡層
係咪架 我至憎人亂估架啦

黎 !! 我地開估 :smile_34:

引用:
原帖由 nin9sec 於 2015-3-1 12:38 AM 發表 查看引用來源

HAHA~ 你嘅經歷又真係幾搞笑喎~
睇番又真係幾有趣既 但當時真係唔覺架 ..

回顧番以前既野 先知以前既經歷有幾可貴 但又追唔番轉頭 :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆