上一頁下一頁
發新話題

不要 驚動 愛情 文P.1 P.24

收藏  |  訂閱
526  14.6k

繼續講下初戀先~

有一次 聖誕節平安夜 真係唔多平安HAHA
本身個晚同佢D小學同學唱K
佢有個女仔FD就好鍾意周杰倫JAY
咁我就是但揸住支咪 講左一聲JAY好靚仔
之後佢個FD冇啦啦打左我一巴 我呆左

之後我初戀 就著左啦..問佢咩事打我啦!!
佢話我講JAY就唔得 所以打我 ! 心諗係咪有病!!咁就打我一巴
不過算 本身我個心好少好少發脾氣 笑一笑就講左句..唔講你個JAY囉 得咪!

我就冇乜野既..但初戀佢就好唔開心..唱完K 晚上9點幾..佢話要返屋企..
咁我就送埋佢返去啦..始終女仔一個夜晚返屋企都唔安全呀麻!!

一路喊一路行..咁我都係咁哄佢..哄極都有唔開心..咁我都冇哂辦法
哄女仔真係唔係我拿手好戲~~
好到..終於到左樓下..我覺得呢段15-20MIN既路 好似行左好耐佢..
可能佢喊既原固啦...咁走之前我都同佢黎個GOODBYE KISS先走~~
見住佢入左LIFT 我先走~
之後就去左沙田 同FD飲下酒咁..

差唔多11點..我就比佢電話佢..
問佢點..佢話佢冇返到屋企 已經係樓下公圍等左好耐..好凍..
我就即刻9沖去搵佢..
而我本身又飲左酒 個人都RINGRING地咁!

我係真係飛的去~落左車都喪跑過去,,,又RING又暈
終於去到啦..安慰佢..黎左個濕吻..咀左好耐..D口水絲連絲咁~~
係咁錫錫錫!! 我就摸佢背脊..係咁掃黎掃去
佢就變得呼吸急速啦..我又去摸下佢個波~~
波就唔係大架啦..都係B CUP
我大佬係呢個時候 已經扯到爆 頂住條褲 有D頂到痛痛地
對住我一個大細波都喜愛既人黎講..完全冇問題
LIN頭 粉色~可遇不可求 打圈 佢係咁好細細聲係我耳邊 啊..啊.
我唔冇理佢..係咁咀下佢條頸 D人話女仔條頸好敏感
結果冇錯..佢郁黎郁去 我就繼續..
佢就話想我插佢~
聽到佢講呢句..大佬佢真係扯多兩錢重~(結果咪又再頂到痛D囉)
但我話又冇套係身..又係公園..
佢話你搞到我好興烚烚

男人本身就係一種咸濕既動物
有人出到聲 冇理由唔去呀? (你地話係唔係先?)
我就起身拖佢去陰D既地方..平時夜晚冇咩人既地方
忍住痛咁去個到~
有個位得一張長椅既地方 好陰冇咩人知..(我都唔知點解會搵到..冇意中找到..又好多樹呀遮住哂)
真係野戰一流!(依家諗起都LAMLAM利!!)
一去到就黎個從後抱 我坐係長椅到..就繼續係佢LIN到打圈 又一邊錫 口水一絲絲 (呢D錫先係最正)
之後我加手慢慢咁向下移動 又係肚臍到了下佢..佢打哂震
左手繼續係LIN到打圈
咀又錫 (係咪睇到好似好忙咁呢?)
我係到釣佢癮 伸入伸出..佢係咁係耳邊講 快D啦..濕哂啦..想你捽我呀~
WOW..聽到呢句..佢係真係濕到底流落腳到...我條褲都有個水印..你就知幾勁啦..
我手一伸入去.輕輕了一下佢豆豆 佢就震一震 啊一啊咁~(男人真係要呢D聲)(振奮人心)
打轉 指插 捽豆豆 我隻手都濕到滴水!!

佢都知大佬扯到行一行 佢都好識做伸手去摸下佢..CHOK下佢..
唔CHOK又是可 一CHOK就想黎料~

靜係將佢條褲除左落腳眼 佢亦都幫我除褲
我同佢衫都冇除,..,其實我都好驚架..(始於未試過呀麻)
手執大佬係佢豆豆都摩左陣 摩到佢成身郁 係咁叫快D插佢
我就係想釣下佢癮先..係都唔入住..摩多陣
結果係點?
咪就係佢忍唔係捉住大佬對準佢妹妹一下就入左..雖然好緊..但都幾易就入到..
可能太多水 佢大脾係濕哂咁濟!!

女上 佢UN.我又UN 啪啪啪咁響
D水聲吱吱吱...
UN左一陣..就換左個男上
突然佢成身震左幾震 我就知佢高潮左
而我唔知係咪飲左小小酒關係..插左10幾20MIN都未有FEEL
見佢咁ENJOY 我真係好開心亦都好滿足..
證明我滿足到佢..令到佢開心

始終都怕有人經過,.,我就開始加快速到抽插佢..
佢已經叫到好大聲~~
我就叫佢唔好叫咁大聲...我話怕比人聽到啦..
佢好似忘我狀態 完全聽唔到我講乜..都係叫到咁大聲!!

而大佬都開始有想射既感覺..我就快速抽插..
佢叫到好似斷氣咁..
我就拎返出黎射左係佢大脾到,,
之後都錫左陣先幫佢抹走D精 同著好返D褲

可惜 咁樣都只係玩過一次
之後都原因好多小事嘈
佢係最後講左一句我當時唔明既野
(想得近 但遠得過份) 之後就散左..
而我都開始愛上性愛~~
但真係傷得好深..我足足用左2年時間先放低哂所有野..

直到今刻,我都明佢當時講個句說話
而我同佢既野都記得清清楚楚!

我都好多謝同感恩係我第一次既時候係咁美好同滿足
THANK YOU!!

引用:
原帖由 dada__pig 於 2015-2-26 10:49 PM 發表 查看引用來源

:smile_43:閃呀
你逃唔到我5指山既..:smile_o01:

第一次就野戰公園

引用:
原帖由 dada__pig 於 2015-2-27 03:34 AM 發表 查看引用來源
第一次就野戰公園

可惜呀 依家屎都無得食:smile_o08:

引用:
原帖由 kuikui1234 於 2015-2-27 07:57 AM 發表 查看引用來源

可惜呀 依家屎都無得食:smile_o08:
哈 一早就提屎

引用:
原帖由 dada__pig 於 2015-2-27 08:02 AM 發表 查看引用來源

哈 一早就提屎

回憶係美好 但我都要向前望 話唔家會遇到個更好既:smile_o13:

引用:
原帖由 kuikui1234 於 2015-2-27 09:51 AM 發表 查看引用來源

回憶係美好 但我都要向前望 話唔家會遇到個更好既:smile_o13:
希望在明天

引用:
原帖由 dada__pig 於 2015-2-27 09:54 AM 發表 查看引用來源

希望在明天

係呀:smile_o13: 你有無睇岩引版邊個師兄先:smile_o10:

引用:
原帖由 kuikui1234 於 2015-2-27 10:00 AM 發表 查看引用來源

係呀:smile_o13: 你有無睇岩引版邊個師兄先:smile_o10:
無呀 ~~

引用:
原帖由 dada__pig 於 2015-2-27 10:03 AM 發表 查看引用來源

無呀 ~~

:smile_o14:咁多師兄咁靚仔咁有技術 都無得岩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆