上一頁下一頁
發新話題

不同的香水,不同的男人

收藏  |  訂閱
330  10.8k

食飽飯

引用:
原帖由 lazyjagabee 於 2015-2-27 12:51 PM 發表 查看引用來源
係。。。我嘗試過重新愛佢,但真係唔得,已經冇左以前愛佢既感覺
女仔一愛上人可以好愛, 一唔愛就好難重新愛上...
所以你要等...都唔知等到幾時先會分到...

引用:
原帖由 rainbow39 於 2015-2-27 12:52 PM 發表 查看引用來源
甘lee一點你就有著數,你唔愛佢,佢一定知
佢睇得出,但會做好多野哄我

引用:
原帖由 rainbow39 於 2015-2-27 12:53 PM 發表 查看引用來源
初次難忘,初次心痛
又問誰人沒有痛過?:smile_39:明白既
我既飲歌:smile_o04:

引用:
原帖由 BlueBrick 於 2015-2-27 01:00 PM 發表 查看引用來源

女仔一愛上人可以好愛, 一唔愛就好難重新愛上...
所以你要等...都唔知等到幾時先會分到...
當初就係相處落覺得佢好吸引所以係咁追佢,後來先發現唔無我想要既人

你呢種咁難駑駕兼連 sp 都未必定性的人,我一定唔揩揩你。只不過我睇晒所有文章,撇除你想要有風度的男人及會為你每一個香水故事,背景,香味之外。

我想聽下, 到底你認為異性要見你幾密,你先唔會有寂寞失望的感覺

引用:
原帖由 lazyjagabee 於 2015-2-27 01:07 PM 發表 查看引用來源
當初就係相處落覺得佢好吸引所以係咁追佢,後來先發現唔無我想要既人
你主動追佢, 難怪你男友咁愛你啦...
唔係你想要的人...唔好比自己後悔啦, 唔好等咁耐啦...

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2015-2-27 01:08 PM 發表 查看引用來源
你呢種咁難駑駕兼連 sp 都未必定性的人,我一定唔揩揩你。只不過我睇晒所有文章,撇除你想要有風度的男人及會為你每一個香水故事,背景,香味之外。

我想聽下, 到底你認為異性要見你幾密,你先唔會有寂寞失望的感 ...
唔關見幾密事,係見完唔好冷落我

引用:
原帖由 BlueBrick 於 2015-2-27 01:14 PM 發表 查看引用來源

你主動追佢, 難怪你男友咁愛你啦...
唔係你想要的人...唔好比自己後悔啦, 唔好等咁耐啦...
等我grad左我會做決定架啦。。

引用:
原帖由 lazyjagabee 於 2015-2-27 01:18 PM 發表 查看引用來源
唔關見幾密事,係見完唔好冷落我
感情穩定的時候就會無左熱度。咁等同冷左。

同埋有個男人好似女仔咁花時間係感情上保持熱度,可能佢會煩到你死,管住晒,大男人,又或者事業差。

除非你肯定自己愛情飲水飽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆