防止沉船

收藏  |  訂閱
22  2.9k

引用:
原帖由 S.boy 於 2015-3-1 09:22 PM 發表 查看引用來源

其實我係怕女既沉多啲=〔

一沉咪斬囉

引用:
原帖由 S.boy 於 2015-3-1 09:10 PM 發表 查看引用來源
小弟20有5,最近同女仔朋友(叫a小姐)講起啲引人入性既topic果時。

彈左個疑惑出黎⋯

A:如果男仔想同女仔只有床上關係,你做男仔何必對人咁好?好矛盾囉
我:咁做都要有feel嫁?!齋做無feel,性愛 ...
有咩哲唔哲學:smile_03:,真係。。。。。。如果你齋做OK咪做,你又想有FEEL做你唔搞下D花招邊得架。明知搵得呢D關係就一定係多數果種收場架啦,沉船一早知架啦,你要沉都無計架,你入得局一早知規矩架麻:smile_39:

我好多時都同女人講,男人總是比到愛既錯覺你,記住係錯覺,一切都係為左氹你上床,呃你上床先做既野,你要打定個底,準備好個心態,管理好自己期望:smile_45:,如果唔係受傷既只會係你。

同埋,男人唔比個女人呢D愛既錯覺,付出一D,創造一D佢認為既美好回憶,佢又點會比你搞。:smile_04:通街都係賓周又點解要比你搞先。

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-3-1 09:26 PM 發表 查看引用來源

有咩哲唔哲學:smile_03:,真係。。。。。。如果你齋做OK咪做,你又想有FEEL做你唔搞下D花招邊得架。明知搵得呢D關係就一定係多數果種收場架啦,沉船一早知架啦,你要沉都無計架,你入得局一早知規矩架麻:s ...
咪就係, 為左上床, 講乜都得架啦 :smile_30::smile_43:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-1 09:26 PM 發表 查看引用來源

咪就係, 為左上床, 講乜都得架啦 :smile_30::smile_43:
明明就係用呢D花招作銀碼去搵蝦條呃,仲有講到龍飛鳳舞:smile_03:,扮明車馬話想食人,來得乾脆直接好過啦,大家都舒服,話唔定他朝山水有相逢,再度合作都OK架:smile_46:

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-3-1 09:29 PM 發表 查看引用來源

明明就係用呢D花招作銀碼去搵蝦條呃,仲有講到龍飛鳳舞:smile_03:,扮明車馬話想食人,來得乾脆直接好過啦,大家都舒服,話唔定他朝山水有相逢,再度合作都OK架:smile_46:
:smile_30:  人就係咁架啦 一D中意俾呃同哄, 一D中意呃呃哄哄

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-1 09:31 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:  人就係咁架啦 一D中意俾呃同哄, 一D中意呃呃哄哄
不過,事實總是殘酷既,有D女人既想法係我連比你呃既價值都無,我寧願你呃我氹我,都好過咩都唔做,開頭我都勸幾句,後期就聽多過講,畢竟,女人始終都係女人,有D野佢認為值既就義無反顧架啦。旁人如我只能深表同情。:smile_39:

引用:
原帖由 S.boy 於 2015-3-1 09:22 PM 發表 查看引用來源

其實我係怕女既沉多啲=〔

傻少陣啦,女人要留你做得D咩趕佢走,女人要走,你又做得D咩阻到佢。如果唔想令人沉,你就咪投身呢個遊戲或者局啦,直接去叫雞,明賣明買,又要搵呢D又要想無手尾跟,邊有可能。咁多免費餐啦,食得就要埋單架啦:smile_03:。呢D野係一筆債,玩完有排你有找數:smile_46:

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-3-1 09:34 PM 發表 查看引用來源

不過,事實總是殘酷既,有D女人既想法係我連比你呃既價值都無,我寧願你呃我氹我,都好過咩都唔做,開頭我都勸幾句,後期就聽多過講,畢竟,女人始終都係女人,有D野佢認為值既就義無反顧架啦。旁人如我只 ...
YO, 甜言蜜語呀MA~ 女人係中意聽 無計~"~

引用:
原帖由 阿米€ 於 1-3-2015 09:34 PM 發表 查看引用來源

不過,事實總是殘酷既,有D女人既想法係我連比你呃既價值都無,我寧願你呃我氹我,都好過咩都唔做,開頭我都勸幾句,後期就聽多過講,畢竟,女人始終都係女人,有D野佢認為值既就義無反顧架啦。旁人如我只 ...
冇計~鬼叫女人係以情感為主,而男人以性為主(大部份) :smile_13:
但有時又好難講,無論係男定女都好,始終都會有寂寞既時候:smile_39:

引用:
原帖由 Cmiu 於 2015-3-1 09:38 PM 發表 查看引用來源

冇計~鬼叫女人係以情感為主,而男人以性為主(大部份) :smile_13:
但有時又好難講,無論係男定女都好,始終都會有寂寞既時候:smile_39:
所以,情感路上我唔會責怪任何人,總有失足或者出軌既時候,只要為自己行為負責就OK架啦。樓主又食野又想無手尾跟,就唔係咁建議呢種態度,抛得個身出來玩,你咪玩到底囉,又要做玩家,又要無手尾,又要唔多想背負賤男既名稱,又唔想一Q打沉個女人。。。。唉

寂寞難耐,我都明,尤其女人,故仔都聽得多,都係一條脈絡,兩三個角色,但願你們搵到某物某人永久填補內心既空洞:smile_45:

不過,人生總是有呢D高低起落,咁先刺激,而精彩,才能無憾,而不羈:smile_03:

前往最後回覆