上一頁下一頁
發新話題

(更新 Part 6 P.15 ) Our story

收藏  |  訂閱
234  28.5k

引用:
原帖由 JackTheWriter 於 2015-2-17 06:19 AM 發表 查看引用來源
同意。無得格硬黎。
夾硬就變老強:smile_o08:
引用:
原帖由 JackTheWriter 於 2015-2-17 06:34 AM 發表 查看引用來源
我中意睇有愛嘅story Support! F係鬼佬來架?
點解個個都問佢係咪鬼 佢係bbc囉

引用:
原帖由 公主小奴 於 2015-2-17 07:37 AM 發表 查看引用來源

點解個個都問佢係咪鬼 佢係bbc囉
係因為好多都唔會睇之前既CM所以一直問:smile_o08:

十卜吓先,描述多啲內心感情咪好,如果唔係就……見面,插插,完事。

偷推.3."

跟住既兩個星期佢都無理我 我曾經有一刻 真心地覺得原來我只係趙完鬆

然後佢開始理我 開始又講d好過份既說話 過份到 我可以因為佢既一個msg喊出泥  當然最後都係講掂數

" What will our relationship be like after i leave ? " 我問佢

" I guess still the same as we are new , maybe better even . "

" I think i should better stay in UK ,  thanks for letting me know . "

" Are you coming back during Easter ? "

" I am not "

" Then see you in summer "

" I want to see you tomorrow "

" I will see you likely ,i have freed up my time "

" Its my last day , treat me well "

" 想唔想食個飯先? "

" 唔洗啦 "
我地企係異x天前面

本身諗任食飯睇戲曳曳
因為時間關係整係可以食飯曳曳
最後改到一係食飯一係曳曳
到左門口又問去唔去食飯

其實我都好肚餓 但因為今日係半年內最後一次見你 我咪著到去飲咁囉
我點知Victoria Secret 既hold up吊襪會係咁甩
又點知Roger Vivier 既高踭鞋返到香港會大左半個碼

一路行我一路人手hold up 我唔想吊襪會露左出泥 我唔想咁醜怪同你去食飯
終於入到房 F去沖涼 我係對住塊鏡諗左好耐除幾多
最後整係除左外套 我就爬左上床睇電視
其實我從未係9龍塘開過房 我都望間房望左好耐
佢沖完涼 好似全裸咁出左泥 (如果我無記錯)
我竟然(shy)左 直到佢上左床 cum好被 先再望佢
當佢訓好 佢就伸手出泥 比我攬住佢訓
" 你好嗎?" 我問

好甜蜜嘅故事

引用:
原帖由 公主小奴 於 2015-2-19 09:25 AM 發表 查看引用來源
跟住既兩個星期佢都無理我 我曾經有一刻 真心地覺得原來我只係趙完鬆然後佢開始理我 開始又講d好過份既說話 過份到 我可以因為佢既一個msg喊出泥  當然最後都係講掂數

" What will our relationship be like  ...
朝早食完個開年飯之後先返黎睇:smile_o13:推左先

你自己想要乜?

新年快樂

引用:
原帖由 公主小奴 於 2015-2-11 12:04 PM 發表 查看引用來源
Part 4

我笑左笑
我地繼續kiss  慢慢佢個嘴往我耳邊貼近
F輕輕咁係我耳邊吹左一口氣 同deep ear kiss
一如以往 耳仔好敏感既我 不斷想將自己移開
我無辦法再比佢繼續錫我耳仔 咁樣太激烈
我將佢推落左小 ...
呢段真係正,得到全世界。性愛和性交既分別,make love同sex既分別。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆