上一頁下一頁
發新話題

(更新 Part 6 P.15 ) Our story

收藏  |  訂閱
234  28.5k

推一下

多謝 各位師兄師姐既厚愛
我一次過係呢到感謝大家留比我叫我加油同支持既留言^_^

引用:
原帖由 cd米高 於 2015-2-11 02:55 AM 發表 查看引用來源
小奴文筆幾好,寫得好溫柔,令我想追落去,十卜,

可能係我寫得好 佢先好似好溫柔(咁其實佢都溫柔既)

引用:
原帖由 公主小奴 於 2015-2-11 09:03 AM 發表 查看引用來源

可能係我寫得好 佢先好似好溫柔(咁其實佢都溫柔既)

早晨~公主小奴~
um..feel到你個種sweet o既味道係裡面

引用:
原帖由 pigred02 於 2015-2-11 10:44 AM 發表 查看引用來源

早晨~公主小奴~
um..feel到你個種sweet o既味道係裡面
咁西利? 哈哈 我覺得自己打得好無色彩

幾時做反主人

引用:
原帖由 粗筆人 於 2015-2-11 11:20 AM 發表 查看引用來源
幾時做反主人

幾時有做過主人

你做主人覺得會點

Part 4

我笑左笑
我地繼續kiss  慢慢佢個嘴往我耳邊貼近
F輕輕咁係我耳邊吹左一口氣 同deep ear kiss
一如以往 耳仔好敏感既我 不斷想將自己移開
我無辦法再比佢繼續錫我耳仔 咁樣太激烈
我將佢推落左小小 叫聲隨住佢係我胸前既吸啜開始
係我兩腿中間 亦磨擦住 令我非常春心蕩漾既.... (shy)

"May i ? " he said
呢句說話 係當初推動我想認識F既好重要原因
曾經 我為呢個may i 作出過無數既幻想

我從心笑左出泥 係一種好幸福既開心 我無答佢
"i will take that as a yes "

"好痛" 我咒哂眉頭
F 其實只係岩岩放入去 但已經好痛
可能因為係今日前 我已經4個月無搞過野 亦無將任何手指玩具放過入去

居高臨下既F 可能為左想distract 我既痛楚
佢向下一路錫我 一路好慢好慢咁進入我既身體
雖然佢已經好錫住我 雖然我已經夠哂濕 但真係痛到飛起
真係有好撕裂既感覺

F完全咁佔有左我既身體後 佢停底左
little F夾硬將我入面塑造同佢perfect fit 既空間
無論係佢既一凹一凸 都清清楚楚咁烙印係我身體上

You and Me and Sea breeze

錫左一陣 F開始郁 我盡力擘開自己隻腳 想減輕佢帶泥痛楚
慢慢 呢種痛 變成左一種好舒服既感覺

一開始夾硬進入左我既生活 帶左好多痛比我 到最後 因為你 我享受呢種痛 離唔開呢種痛

" Why are you so wet ? "
" I don't know "
" Because you want me "
" i hate you "
" say you want me "
" i hate you "

每一句i hate you 換泥F好大力咁插我一下

我以為我會被fuck hard
但最後 我唔知係我幻想出泥 諗得你太好 定 you really mean it
一路同佢做 我一路係到諗

" This is what i want "
"What do you want , my dick .?"
我笑住咁搖頭

i feel like we are "making love " 我無講出口
我唔知係好事定壞事  

我享受住比佢完全佔據既快感 享受住呢一刻係佢既女人既安全感

F愈插愈快 突然有一下 佢伏左係我身上
我感覺到我下面有唔屬於我既抽束
一個你fall hard 既男人係你身上得到愉快既滿足
個種成功感 滿足感 唔係我既筆墨可以形容出泥
佢無抽返出泥 我既身體內滿載住屬於佢身體既野 我攬住佢 我以為自己得到左全世界

引用:
原帖由 公主小奴 於 2015-2-11 10:47 AM 發表 查看引用來源

咁西利? 哈哈 我覺得自己打得好無色彩

haha~你o既事~係咪用心打~
其實係會感覺到~尤其女仔打o既~會更有心思

um...等於我用相機影相~影完出o黎o既相~
會比多人乜o野感覺一樣~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆