想當年,唯一的一次SP (Update #12)

收藏  |  訂閱
17  5.9k

想當年,唯一的一次SP (Update #12)

我因為在引版看到了師兄師姐的貼,在從沒發過文的我,也想回顧一下
不過小弟讀書少,文筆差,各位見諒

很久前,在網上識了一位p小姐,第一次就要求開cam,但我完全看不見她,因為太黑了;
傾在一陣,就相約了第2天見面,
到見面時,她當日穿了條十分短的短裙,黑色大網狀我魚網襪,
我當時也不敢正視她,不是她不靚,是我太咸濕比佢對腳吸引住,又唔好意思望,第一次見面嘛(利申本人當時已婚)
我們之後去左睇戲,在lift入面塊鏡見她的腿已經令我扯起了,
入到戲院,根本不知套睇講咩,因為本人根本冇在意去睇,心只是在幻想一陣有冇下文;
在看戲過程中,小弟當然有手多多啦,初初是點下膊頭,手仔,之後就放在她大肶了:smile_30:

原來打文真的很累,真辛苦各位版友分享
先休息一下:smile_27:

大脾又好摸又好奶又好睇, 好正

對腳先吸引,CHING快D UPDATE

多謝兩位師巳支持

支持 諗番之前係戲院俾條女食腸係最刺激:smile_o10:

引用:
原帖由 gn972947 於 2015-2-24 01:31 PM 發表 查看引用來源
我因為在引版看到了師兄師姐的貼,在從沒發過文的我,也想回顧一下
不過小弟讀書少,文筆差,各位見諒

很久前,在網上識了一位p小姐,第一次就要求開cam,但我完全看不見她,因為太黑了;
傾在一陣,就相約 ...
支持!

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-24 02:20 PM 發表 查看引用來源
大脾又好摸又好奶又好睇, 好正
lok哥,你唔係最緊要大波嗎?XD

引用:
原帖由 小JOEJOE 於 2015-2-24 04:45 PM 發表 查看引用來源
支持 諗番之前係戲院俾條女食腸係最刺激:smile_o10:
鼓掌拍手!師兄,有機會都出吓文講吓吖!戲院摸摸揸揸就試得多,俾條女食腸……我就唔多夠膽!哈哈……

引用:
原帖由 josh215215 於 2015-2-24 04:54 PM 發表 查看引用來源

鼓掌拍手!師兄,有機會都出吓文講吓吖!戲院摸摸揸揸就試得多,俾條女食腸……我就唔多夠膽!哈哈……

故事唔開喇 自己文筆唔好 :smile_o01: 你幻想下佢由買飛時已經預計埋睇咩戲幾咩位坐咩位 :smile_o16:

引用:
原帖由 josh215215 於 2015-2-24 04:51 PM 發表 查看引用來源

lok哥,你唔係最緊要大波嗎?XD

:smile_30: 大波之後就大脾~ 快子腳除外:smile_44:

前往最後回覆