上一頁下一頁
發新話題

人妻蕩婦/老虎也瘋狂。。。

收藏  |  訂閱
1.5k  126.3k

岸兄 睇你篇野真係會睇到9硬硬 快DPO圖出來昅下好無:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 三不五時 於 2015-2-15 09:26 PM 發表 查看引用來源
岸兄 睇你篇野真係會睇到9硬硬 快DPO圖出來昅下好無:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
边一篇睇到你鳩硬?

引用:
原帖由 三不五時 於 2015-2-15 09:26 PM 發表 查看引用來源
想睇乜图先?
大奶子?張开西门?

引用:
原帖由 岸toto 於 2015-2-15 09:31 PM 發表 查看引用來源

想睇乜图先?
大奶子?張开西门?

黎張西門圖 我都MISS左...:smile_o12:

引用:
原帖由 岸toto 於 2015-2-15 09:22 PM 發表 查看引用來源

老婆呢個時候已经大开中门待插!
咁我又唔会急于一插,偏偏我又想吊卵下佢引!玩下只西先,啜下二片鲍片先。。。。
老婆都会好合作,自家用手反开二片鲍ྦ ...
所以我而家都是朝著呢個方向去调教老虎!
而呢d技两我是向y夫偷師的。。。。

引用:
原帖由 三不五時 於 2015-2-15 09:33 PM 發表 查看引用來源
黎張西門圖 我都MISS左...:smile_o12:
呢d相点可以呢度貼?唔系怕比人睇蝕!
是怕被版主禁我言删我post咋。。。。

引用:
原帖由 岸toto 於 2015-2-15 09:37 PM 發表 查看引用來源

呢d相点可以呢度貼?唔系怕比人睇蝕!
是怕被版主禁我言删我post咋。。。。

其实我都唔知幾想老虎個西门公諸于同好。。。

我都想睇西相

引用:
原帖由 Leven777 於 2015-2-15 09:51 PM 發表 查看引用來源
我都想睇西相
男人都是中意昅人老母西同屌人老母西的!
我什明解。。。

隔黎飯香之故:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆