上一頁下一頁
發新話題

我們之間-不能說的甜蜜秘密 update #171 #207

收藏  |  訂閱
493  40.4k

引用:
原帖由 煙花易冷 於 2015-2-10 06:24 PM 發表 查看引用來源
同ex sl鬧番之後,為左送走 2014 同呢個衰人,我決定去尋覓第三個男人

嘗試過幾種方法,總括如下:
Wechat: 好一個“約炮神器” ,d人野都唔傾多句就問攞相,我通常咁答:你Google 下 暗瘡大肥婆

Uwant ...
樓主都幾搞笑又夠直接,喜歡妳用個名"煙花易冷"支持,支持

引用:
原帖由 煙花易冷 於 2015-2-11 10:55 AM 發表 查看引用來源
經過同人夫Z  第一次身體接觸之後,接下來既日子幾乎每一日都會msg 對方。縱使幾忙都好,我臨訓前都起碼send 一句"goodnite, sweet dream honey "。而每星期都會盡量抽時間跟對方見面,時間長短都好,大家都希望有多 ...
試過未食嘢就俾細佬食先,唸住冇乜嘢實頂得順,因為好多時去打波都係未食嘢,
結果搞完嘢後餓到腳震震咁走去食嘢,以後咪搞:smile_27:

引用:
原帖由 毛兔布公仔 於 2015-2-16 10:34 PM 發表 查看引用來源
大家都係等新年假wo。。。。

準備收爐:smile_o13: :smile_o13:
大家咁話, yeah !

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2015-2-16 11:01 PM 發表 查看引用來源
樓主都幾搞笑又夠直接,喜歡妳用個名"煙花易冷"支持,支持
@_@ 咁你都知

我都好Like 呢個網名架

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2015-2-16 11:15 PM 發表 查看引用來源
試過未食嘢就俾細佬食先,唸住冇乜嘢實頂得順,因為好多時去打波都係未食嘢,
結果搞完嘢後餓到腳震震咁走去食嘢,以後咪搞:smile_27:
仲行得郁,無虛脫就得

引用:
原帖由 煙花易冷 於 2015-2-16 07:05 PM 發表 查看引用來源

我俾人話慢吖 >_<

邊個吹妳呀:smile_40:

引用:
原帖由 煙花易冷 於 2015-2-16 11:41 PM 發表 查看引用來源

仲行得郁,無虛脫就得

早晨呀花花,今早有冇窩心早餐食呀

引用:
原帖由 degree06 於 2015-2-17 01:28 AM 發表 查看引用來源
邊個吹妳呀:smile_40:
邊個夠膽吹我??

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2015-2-17 09:18 AM 發表 查看引用來源
早晨呀花花,今早有冇窩心早餐食呀
無啦,去食茶餐廳咋 >_<

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆