上一頁下一頁
發新話題

Disco夜場有真愛?任性既我遇上大男人既你#32 p.3,#215 p.15,p.23 #344,p.29 #428

收藏  |  訂閱
483  32.1k

引用:
原帖由 三不五時 於 2015-3-2 12:57 PM 發表 查看引用來源

無咩可以幫到妳。保重啦。同拉拉林上床休息多d啦。。><”

去緊見工,今晚希望早到訓

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2015-3-2 01:04 PM 發表 查看引用來源
Yeah me too
更係要襯後生時就玩盡佢同見識下啦
唔同,你係男我係女麻,以前有朋友開夜場,我呢個好奇bb一定去經歷下既,反而去到夜總會d女鍾意同我玩多過d男人,因為我唔會抽佢地水哈哈,而且坐枱錢一樣,反正朋友係老板無所謂啦,當時風比我吹到啤一聲架

引用:
原帖由 spicygirl1020 於 2015-3-2 01:06 PM 發表 查看引用來源

去緊見工,今晚希望早到訓

祝你行運, 快快過番正常生活
豁出去就冇壓力

引用:
原帖由 spicygirl1020 於 2015-3-2 01:09 PM 發表 查看引用來源

唔同,你係男我係女麻,以前有朋友開夜場,我呢個好奇bb一定去經歷下既,反而去到夜總會d女鍾意同我玩多過d男人,因為我唔會抽佢地水哈哈,而且坐枱錢一樣,反正朋友係老板無所謂啦,當時風比我吹到啤一聲 ...
哈哈哈,我都曾經因為好奇去咗個朋友睇場嘅同性戀Disco度見識,
重帶咗班囡囡一齊去,結果班囡囡就更係好開心啦,又攬又鍚啲靚仔
而我就一個不小心地俾個鬼佬抽咗一下水:smile_27:
我去夜總會都係跟啲老闆去見識,所以郜只係做出口嘅啦啦隊多:smile_13:

引用:
原帖由 amk113 於 2015-3-2 01:24 PM 發表 查看引用來源

祝你行運, 快快過番正常生活
豁出去就冇壓力
多謝你呀,我都希望可以

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2015-3-2 01:35 PM 發表 查看引用來源
哈哈哈,我都曾經因為好奇去咗個朋友睇場嘅同性戀Disco度見識,
重帶咗班囡囡一齊去,結果班囡囡就更係好開心啦,又攬又鍚啲靚仔
而我就一個不小心地俾個鬼佬抽咗一下水 ...
同性戀disco未去過,有機會都想見識下哈哈,我真係好鬼爛玩同好奇

引用:
原帖由 spicygirl1020 於 2015-3-2 12:48 PM 發表 查看引用來源
狗公呀狗公你真係好好毅力我每開一個post你就pm我一次話想同我玩,憑你呢個樣想我食你你收皮啦我有要求架,咩都放入口咩,另外其他pm我撩我爆房既人,本人無意亂食野,怕哽死,生命無take two架,我仲有好多野未做架 ...
佢好似有SEND同一個PM比其他女...格式同內容好似都係一模一樣

引用:
原帖由 freecharge 於 2015-3-2 01:48 PM 發表 查看引用來源

佢好似有SEND同一個PM比其他女...格式同內容好似都係一模一樣
因為佢懶,而且打錯字

引用:
原帖由 spicygirl1020 於 2015-3-2 01:57 PM 發表 查看引用來源

因為佢懶,而且打錯字

哈哈哈哈...又想搵食又要懶XDDD
咁冇計啦...食得咸魚抵得渴

引用:
原帖由 freecharge 於 2015-3-2 02:06 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈...又想搵食又要懶XDDD
咁冇計啦...食得咸魚抵得渴
所以佢收得皮

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆