上一頁下一頁
發新話題

Disco夜場有真愛?任性既我遇上大男人既你#32 p.3,#215 p.15,p.23 #344,p.29 #428

收藏  |  訂閱
483  32.1k

正常的
引用:
原帖由 spicygirl1020 於 2015-3-1 11:51 AM 發表 查看引用來源

其實都係架哈哈

引用:
原帖由 spicygirl1020 於 2015-3-1 11:13 AM 發表 查看引用來源

我係個為仔死為仔亡既人,只要我愛佢既我會接受晒佢所有,最緊要佢對我坦白,無既,男煮脚有後悔架,佢有打比我媽問我點,我媽講我知,我只叫我媽回覆佢關佢蛋治,哈哈

http://n2.hk/d/images/r10/ ...
我……鍾意食餐蛋治

your #62 picture blocked ??

引用:
原帖由 gofire 於 2015-3-1 11:24 AM 發表 查看引用來源
我的過去,好平淡
但我覺得平淡就是最大的褔氣,驚途駭浪會死好多心血

走左去講食!!
引用:
原帖由 josh215215 於 2015-3-1 12:11 PM 發表 查看引用來源

我……鍾意食餐蛋治

引用:
原帖由 spicygirl1020 於 2015-3-1 11:27 AM 發表 查看引用來源

我以前既過去係好爛玩,但只限玩,男女關係就唔會濫

但我……@@

引用:
原帖由 gofire 於 2015-3-1 11:30 AM 發表 查看引用來源
我掛住搵錢,拍拖,乖仔一名
女人的最愛,仲要你將啲錢俾哂佢,每個月佢俾返啲零用錢過你,哈哈!

引用:
原帖由 gofire 於 2015-3-1 12:14 PM 發表 查看引用來源
走左去講食!!
我哋唔係一向都係講緊食嘅咩?

If I had to live my life without you near me
The days would all be empty
The nights would seem so long
With you I see forever oh so clearly
I might have been in love before
But it never felt this strong
Our dreams are young and we both know
They'll take us where we want to go
Hold me now, touch me now
I don't want to live without you

Nothing's gonna change my love for you
You oughta know by now how much I love you
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love
Nothing's gonna change my love for you
You oughta know by now how much I love you
The world may change my whole life through
But nothing's gonna change my love for you

If the road ahead is not so easy
Our love will lead a way for us
Just like a guiding star
I'll be there for you if you should need me
You don't have to change a thing
I love you just the way you are
So come with me and share the view
I'll help you see forever too
Hold me now, touch me now
I don't want to live without you

One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love
The world may change my whole life through
But nothing's gonna change my love for you

今朝同男煮脚傾左陣知道番大家近況,我話d相比版主del左佢問咩事我話唔知,佢叫我再post過,而且佢睇完d相竟然話鍾意我肥多過瘦,我話你咪痴,哈哈

呢首歌之前風成日唱我聽既,每次聽到我都好開心直到呢晚落348精彩啦

當晚我地分別都有朋友落去玩,都係拎左房,之後我地分開玩,我就出舞池跳舞而風就同班朋友飲酒,因為分開玩既關係,我可以盡情地跳唔駛有顧慮,而個舞池越黎越多人,我同幾個朋友都感覺到好迫,之後我跳跳下感覺後面有人磨我,我就望下咩人,原來係個高大又幾靚仔既男人,我諗住走
但又爛玩既情況之下我決定攪攪震,我既背脊就慢慢貼近佢前面黎跳,係度磨佢,而佢對手就想攬住我但比我fing開佢,佢好無奈之下唯有由我繼續,哈哈,我感覺到佢越黎越硬既時候,有朋友通水走鬼因為風搵緊我,我就後來擰轉同佢笑一笑講拜拜之後走人,諗番起都好衰,之後風問我邊個黎我話佢認錯人囉哈哈,之後我就入番房啦

但係我無諗過緣份呢樣野好得意,唔知係咪個男人,叫佢a啦,a既好勝心,我後來出房同班朋友繼續玩既時候見到佢囉我都呆左,之後佢拉我埋一邊問我風係我邊個,我好坦白講係我男朋友,但佢唔心息想抄我牌,之後我比底個電話號碼佢,不過係我某個姐妹既,見我呢個姐妹對佢流口水幫下佢啦哈哈,至於後來點我無問啦哈哈,呢樣野男煮脚唔知既,所以見到我打既野咪翻舊帳啦哈哈

後來我玩多陣入番房想拎野飲,之後風見到我攬住我同佢d朋友傾計,當晚都係夏天,所以著得都好少衫,突然間我感覺背脊中野,好涼爽,原來佢朋友od左嘔向前噴所以我中招了,當時我嬲到想殺人因為套衫新買架嗚嗚,之後風即刻推我入廁所佢都中左招不過無我咁大獲,好彩有人有褸同香水借比我

或者係自己房有廁所關係,個個人用都好彩唔係話污糟d廁紙周圍係,成地水咁,可能當時仲早得點幾個個仲清醒啦,之後風同我入左廁所,我除晒上身衫赤裸咁幫我清潔而我就扁晒咀既,可能當時環境同埋酒精影響情況下個衰人後來有反應

我都未黎得切反應時風就突然抱起我坐係洗手盆張雲石枱度之後同我打車輪,而雙手不停渣我胸,當時我又唔可以叫想佢停但又好刺激咁,之後佢除埋我條褲當晚我著左t back好趕時間地就咁入左,我又驚跌唯有雙手攬住佢而對腳夾住佢

當時又有朋友拍門問我點樣,因為驚我發顛,但佢地無諗過發顛既唔係我,我仲要扮正常咁應佢地但當時妹妹被插緊,後來風抱我落地之後狗仔推左一陣就出野,之後大家趕住清潔扮無事發生咁開門拖住行出去,當時又無諗過話去爆房喎,咁無咁辛苦囉哈哈,而且住得遠交通未咁發達,之後我既下場係被罰唔比出舞池因為全晚真空得件黑褸唯有乖乖在房玩,不過呢個回憶我地都覺得好開心

之前d相比版主del左因為以為我招濫會員而家再出過,希望我呢個最後回憶可以令你記得我對你既好我對你既愛而且往事只能回味,風,謝謝你的愛

引用:
原帖由 love39874 於 2015-3-1 12:00 PM 發表 查看引用來源

睇文妳係一個重愛多於性既女仔
我絕對係

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆