上一頁下一頁
發新話題

我們之間-不能說的甜蜜秘密 update #171 #207

收藏  |  訂閱
493  40.2k

睇嚟Z係食女專家,由玩玩具慢慢引度師姐玩埋主奴.

引用:
原帖由 愛爾蘭魔蟹 於 2015-2-10 06:58 PM 發表 查看引用來源
無拿樓主? 好吊引喎。快啲update la

努力中,等等:smile_o03:

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-2-10 07:01 PM 發表 查看引用來源

你又u仔過黎架?

有去過囉,但真係唔想再去:smile_o08:

引用:
原帖由 studio4e 於 2015-2-10 07:04 PM 發表 查看引用來源
睇嚟Z係食女專家,由玩玩具慢慢引度師姐玩埋主奴.
又未必好似你想像中咁既:smile_o11:

佢摸我既時候好溫柔,好舒服.....其實可能太耐無試過呢d前戲
佢摸咪咪,錫下,摸下妹妹我已經濕晒,到我摸佢既時候...嘩!已經脹卜卜。之後佢就提議去沖涼先
沖涼既時候都係大家互相摸下,摔下咁,抹身之後Mr Z 就抱我番上床繼續前戲。係呀~仲係前戲。。。。
Mr Z 佢好似好喜歡扔妹妹
其實呢樣野我真係好少試,佢想我又唔抗拒。而我亦都第一次感受到舌頭既威力!

我都唔知點形容有扔,有鑽,好酸軟,好刺激。我嗌到好似已經真係做緊咁,好快我已經高潮左。之後同佢繼續kiss, 我雙手已經握住大炮,不停套弄。與此同時,Mr Z 已經笑我係咪太耐無做,成個人都好敏感。我就話應該係我就黎period 所以整個人都好敏感。之後佢就要我停手,因為佢就快出,佢唔想咁快,就要我就停左唔再搞喔

要我停手!?下!我都未開始。。。。佢都未等我反應就開始用手。究竟係我太耐無搞定係佢熟手?唔駛一陣已經成床濕晒
Z:你真係好耐好無做過?
我:係呀。。。呀唔好再“了”啦。。。當我求下你。。
Z: 你求我乜野??快d講
我:呀~(我淨係掛住嗌)
Z: 你快d求我,嗌我主人,係床上面要聽晒我話。除左我之外,唔好再係出面有其他男人
我:知道,主人。呀~~唔好再用手啦...我好想要。。。。
Z:要d咩??
我:要主人既,棒棒。。
我隻手已經模緊佢條頸同頭髮。。。
Z:你隻手要乖d. 唔好搞亂我d頭髮。哈哈哈....原來又是一隻姿整怪

Mr Z 用好純屬既手勢戴左dom dom....佢幾時攞出黎同戴左架???!

引用:
原帖由 煙花易冷 於 2015-2-10 07:10 PM 發表 查看引用來源
佢摸我既時候好溫柔,好舒服.....其實可能太耐無試過呢d前戲
佢摸咪咪,錫下,摸下妹妹我已經濕晒,到我摸佢既時候...嘩!已經脹卜卜。之後佢就提議去沖涼先
沖涼既時候都係大家互相摸下,摔下咁,抹身之後Mr Z 就 ...
HAHAHA 好搞笑呀

正呀喂,叔叔撑下先

引用:
原帖由 uncleblue 於 2015-2-10 07:21 PM 發表 查看引用來源
正呀喂,叔叔撑下先

多謝咁多位師叔,uncle:smile_o05:

開始黎啦,棒棒入左去之後就發現我夾得好緊,佢叫我放鬆d, 但我已經無夾佢啦....

Z:你成年都無做,我郁幾下就已經想射
我:你慢慢黎啦。。。
Z:你真係夾得我好緊

我忍唔住夾緊佢條腰,之後係佢耳邊講:仲有好多時間,唔好咁心急。。。

Omg 唔講仲好地地,講左就好似脫韁野馬咁好快就射左出黎!!

下....咁就完左我打野戰都未試過咁快,雖然當中都有高潮但第一次咁就完左真係sad 囉。

Mr Z 都有講自己都成個幾月無做,又無打飛機。容易出都好正常,但我呢??!我真係有d到喉唔到肺既感覺.....

之後佢都有錫我,連佢自己都估唔到咁快,之後叫我休息下再黎過。我唯有抖下,但係佢呢,又不停咁㩒電話send msg

其實我都已經好忍讓,訓係佢側邊都無出聲由得佢㩒。佢終於肯放低電話

Z: 你唔訓多陣
我:我唔攰(我都未開始)你唔抖下恰下
Z:我都唔想訓
我:但你個樣好頹下wor ,有咩咁心煩呢??

俾左d時間同空間佢發洩下,我要講,要開解都講左,之後我就叫佢合埋眼。。。

引用:
原帖由 煙花易冷 於 2015-2-10 07:32 PM 發表 查看引用來源
開始黎啦,棒棒入左去之後就發現我夾得好緊,佢叫我放鬆d, 但我已經無夾佢啦....

Z:你成年都無做,我郁幾下就已經想射
我:你慢慢黎啦。。。
Z:你真係夾得我好緊

我忍唔住夾緊佢條腰,之後係佢耳邊講:仲有好 ...
佢好似當妳係sp多啲喎,仲要冇咩耐力

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆