上一頁下一頁
發新話題

Disco夜場有真愛?任性既我遇上大男人既你#32 p.3,#215 p.15,p.23 #344,p.29 #428

收藏  |  訂閱
483  32.0k

引用:
原帖由 deisler262002 於 2015-3-1 04:25 AM 發表 查看引用來源

都是妳的錯..比粒FING頭我
再黎半打DIAMOND BLACK 咁就好囉
我眼睛想旅行改做我比69你含,哈哈

引用:
原帖由 spicygirl1020 於 2015-3-1 04:28 AM 發表 查看引用來源

係好索既人妖,笑左我地好耐,上女下有j, hehe

LADIES BOY...妳個FD執贏啦..唔駛去泰國都搵到

引用:
原帖由 spicygirl1020 於 2015-3-1 04:30 AM 發表 查看引用來源

我眼睛想旅行改做我比69你含,哈哈

如果想開心.為什麼需要等
你是神話的聲音.我比碌撚妳含

引用:
原帖由 deisler262002 於 2015-3-1 04:31 AM 發表 查看引用來源

LADIES BOY...妳個FD執贏啦..唔駛去泰國都搵到
真係好鬼正架

都十幾年前'荃灣coco duck最正

引用:
原帖由 deisler262002 於 2015-3-1 04:16 AM 發表 查看引用來源

條女見光死:smile_30::smile_30::smile_30:
自已親身試過响cyber 爆場打算同班fd带幾條剛喺上面識嘅仲倍住玩咗成晚嘅女過場去348,反正大家都醒得7788,点知一落到樓下原來己天光,大家見到拖住D……好彩有個fd醒,馬上話收到風話果邊大踢,下次先再玩過,諗返都好撚驚囉!

引用:
原帖由 deisler262002 於 2015-3-1 04:33 AM 發表 查看引用來源

如果想開心.為什麼需要等
你是神話的聲音.我比碌撚妳含
你會否幫我含。。。。。。。。。yeah

哈哈

引用:
原帖由 edward1129007 於 2015-3-1 04:35 AM 發表 查看引用來源
都十幾年前'荃灣coco duck最正

去過一次唔錯

引用:
原帖由 畢是仁 於 2015-3-1 04:35 AM 發表 查看引用來源

自已親身試過响cyber 爆場打算同班fd带幾條剛喺上面識嘅仲倍住玩咗成晚嘅女過場去348,反正大家都醒得7788,点知一落到樓下原來己天光,大家見到拖住D……好彩有個fd醒, ...
你算好彩,我有朋友訓醒打比我話格離件女唔同左樣,仲鬧我地唔阻止佢,點阻呀大老,阻人搵食大罪黎架,而且講得聽先得架由佢死算啦哈哈

引用:
原帖由 spicygirl1020 於 2015-3-1 01:44 發表 查看引用來源
D相比你既,你睇我肥左好多,同以前無得比,但唯一可以比就係我個胸而都有38啦哈哈,可以同你鬥大,不過無啦,黎緊細番因為我修身中

http://rs1299.pbsrc.com/albums/ag64/mankiki/Mobile%20Uploads/2015-02-16- ...
引死人咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆