上一頁下一頁
發新話題

懷疑老婆出事,點解決?

收藏  |  訂閱
216  49.9k

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-3-7 07:02 PM 發表 查看引用來源
仲駛問...當然曖昧野啦.... 不如叫你老婆專心湊小朋友,你自己辛苦d...一定要斷絕晒個班frds先囉...要還原都有app可以..因為個folder有資料...不過你越知得多就會越傷心...無謂知啦....
問題係我咁辛苦出去搵錢養你兩母女,你唔係應該感動咩?一齊努力養大個女咩?你會好意思出去偷食咩?

引用:
原帖由 josh215215 於 2015-3-7 07:18 PM 發表 查看引用來源

咁就唔係咁講,唔可以用小朋友嘅利益嚟維持關係,如真係咁諗法,最終一定分開,至於刺唔刺就好死的,睇吓樓主用咩角度去睇

學其他ching話齋....好多男人接受唔到老婆出面偷食....

又可以搵屍家精探

引用:
原帖由 王子基1988 於 2015-3-7 07:21 PM 發表 查看引用來源
問題係我咁辛苦出去搵錢養你兩母女,你唔係應該感動咩?一齊努力養大個女咩?你會好意思出去偷食咩?
因為你無左新鮮感...比唔到佢想要既野....佢做呢行...個個名牌有錢嘜都有.. 女人就係咁..見識多左..就想人有我有...

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-7 07:23 PM 發表 查看引用來源
又可以搵屍家精探
我覺得唔好再浪費錢搵人check佢囉...o個一個大話已經有野啦....身有C已經浮晒面~~

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-3-7 07:26 PM 發表 查看引用來源
我覺得唔好再浪費錢搵人check佢囉...o個一個大話已經有野啦....身有C已經浮晒面~~
:smile_30:  我鳩吹架ja
無認真睇~
如果有晒証句
我一定88

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-7 07:27 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:  我鳩吹架ja
無認真睇~
如果有晒証句
我一定88
9痕就打啦...唔好吹~~~~:smile_47:

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-3-7 07:33 PM 發表 查看引用來源
9痕就打啦...唔好吹~~~~:smile_47:
:smile_30: 唔打, 戒緊 :smile_45:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-7 07:34 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: 唔打, 戒緊 :smile_45:
儲精.....

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-3-7 07:36 PM 發表 查看引用來源
儲精.....
:smile_30: 儲儲埋埋 搵個大波, 射撚死佢:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆