上一頁下一頁
發新話題

十多年前玩line~處女下海

收藏  |  訂閱
71  16.0k

當時我地真係來唔切反應, 呆左一秒, 佢衝左去頂住度門~ 我都唔知點算好~護住上面兩點~下面著左小褲仔~, 而他頂住門~ 佢老豆問做咩事~一個推一個頂度門,因為佢老豆當差, 力氣有番咁上下~ 係來來往往之間, 佢老豆望到我既存在~ 門口旁有個小衣櫃,半身個隻,佢睇到幾多我就唔知喇.之後佢就停左推~男友同佢講叫佢等陣~ 佢老豆係出面講左推唔知咩野~因為我條裙未乾晒~ 但我又未找到見藍球衫~ 所以係無位避既時間我爬上去上層床~ 佢就9秒9著番條底褲. 同收左我條底裙同校裙. 塞左上上層床~ (上層床有電腦同high-fi, 機本上佢床只有約2/3 位可以訓人)

因為我第一次咁瘀~只好用被蓋頭, 粒聲無出~在想點算好~
後來佢都爬左上來, 再攬住我~  由於好少位轉身,佢條JJ頂住pat pat
(因為佢同老豆唔咬緣,無兩句, 佢老豆去左沖涼.本來是愉走既好時機,點知`~~~~~~)
Y型既2人單位係長方型既~比多D場境大家想下~

剛才在第一次之後, 心不停亂跳~再加上佢咁頂一頂,真係好敏感,有D想再比佢插既想法, (小妹妹用呢D去肯定他是不是愛我,當時係咁諗) 但又驚。因為估佢老豆好快沖完諒。打‵算著番校裙就閃~但我甘本走唔到, 佢係後面攬實我~

我feel 到佢又硬左~今次佢無問, 又張條JJ放入我細妹,狂插~因為係上隔床~加上張床有D歷史~ 張床係佢努力下不停搖晃。我有刻在想,床會不會倒塌了~因為太迫~佢係有隻手支撐平衡~另一隻手掌控住我左邊波, 可能係咁, 現在我覺得左手邊個波大小小~:smile_13:

過左大約十分鍾,偷走既機會完全無左~佢爸爸出左來~佢既動作都馬上停止~ 但手就不停搓我波, 同了我~
佢爸爸也走到了下格床~ ....

第一次打~ 而且是真故事~ 請十卜下~

引用:
原帖由 kiki_168 於 2015-3-9 04:26 PM 發表 查看引用來源
第一次打~ 而且是真故事~ 請十卜下~
support~~跟住唔係兩父子一齊黎掛?:smile_o01:

回覆 44# 的帖子

差唔多收工~要明天再續。我個板本係真人真事~可以講呢位EX, 後期帶過我去野戰~又玩過後庭~仲上過去賓館同佢朋友屋企做...... 如果大家有興趣~將會再出第二集。 現在主力講第一次~(實際係3次~)劇情去到一次半。。。。。。。。。

收到PM, 但我是回覆不到的,各位大佬自己想辦法。

引用:
原帖由 kiki_168 於 2015-3-9 04:19 PM 發表 查看引用來源
剛才在第一次之後, 心不停亂跳~再加上佢咁頂一頂,真係好敏感,有D想再比佢插既想法, (小妹妹用呢D去肯定他是不是愛我,當時係咁諗) 但又驚。因為估佢老豆好快沖完諒。打‵算著番校裙就閃~但我甘本走唔到, 佢 ...
唔多唔小都令我想起當年:smile_47:

點自己諗呀,有冇tips先

引用:
原帖由 kiki_168 於 2015-3-9 04:39 PM 發表 查看引用來源
收到PM, 但我是回覆不到的,各位大佬自己想辦法。
你出黎先算啦

引用:
原帖由 kiki_168 於 2015-3-9 11:24 發表 查看引用來源
中學時開始玩line , 唔係以家既line , 而係撞line , 或者係和記line, 唔知大家有無玩過?

係個度我搵到我比出既第一次對象, 而佢都係第一次~

我記得個時因為會同人補習, 基本上我會次放學唔係去左同人補習 ...
處女下海?:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆