上一頁下一頁
發新話題

那些年的一些人一些事 [最新update p.49, 50, 後記p.53]

收藏  |  訂閱
886  77.3k

35 都好後生姐

引用:
原帖由 mingming12 於 2015-2-21 02:10 AM 發表 查看引用來源
係呀,派利是我仲開心過以前我收利是,我覺得搵錢得黎又洗得去囉,係喎,呢兩日你又咩打扮去拜年呀?我呢兩日都係扮晒好型咁著晒西裝jacket,我老婆見我咁著都覺得好突然點解個老公呢兩日型左咁多,hehehe

htt ...
你講等啱呀,派仲開心過收利是
e兩日都係著左one piece 裙再加皮褸,要見長輩唔敢太sexy 哈哈
你咁型,老婆有無獎下你先?

引用:
原帖由 yeelung1991 於 2015-2-21 02:15 AM 發表 查看引用來源
老公有無偷睇先
佢訓左啦

哈,搞醒佢囉,你禁好技巧

果然同我一樣都係覺得派仲開心過收,雖然係洗錢但係洗得黎開心嘛。你都著得幾好睇呀onepiec andjacket會又大方又好睇唔會太leung,襯埋對boots仲好睇又型呀。
hehehe我都ok型啦,平時返工都好少著西裝所以呢幾日型下囉,尋晚拜到屋企都有獎呀,我獎佢呀一返到入屋企立即開餐同佢做左次勁既令佢飽晒。咁你著得好睇老公又有冇獎你呢?
引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-21 02:18 AM 發表 查看引用來源

你講等啱呀,派仲開心過收利是
e兩日都係著左one piece 裙再加皮褸,要見長輩唔敢太sexy 哈哈
你咁型,老婆有無獎下你先?

引用:
原帖由 yeelung1991 於 2015-2-21 02:22 AM 發表 查看引用來源
哈,搞醒佢囉,你禁好技巧
禽晚先攪完,放過佢啦 哈哈

禁好,你飽咩,搞我都得^_^

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-21 02:14 AM 發表 查看引用來源

原本諗住只係講同K,不過寫完之後都可以講下其他嘅

hahaaha christy食唔小好野喎:smile_40::smile_40::smile_40::smile_40: christy仲keep得甘好 你老公點忍

引用:
原帖由 mingming12 於 2015-2-21 02:24 AM 發表 查看引用來源
果然同我一樣都係覺得派仲開心過收,雖然係洗錢但係洗得黎開心嘛。你都著得幾好睇呀onepiec andjacket會又大方又好睇唔會太leung,襯埋對boots仲好睇又型呀。
hehehe我都ok型啦,平時返工都好少著西裝所以呢幾日型下 ...
老公禽晚獎左我啦,仲攪到我噴曬水,床單都濕左一大達 嘻嘻

太眼訓,聽日先再update啦!
各位晚安!^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆