上一頁下一頁
發新話題

那些年的一些人一些事 [最新update p.49, 50, 後記p.53]

收藏  |  訂閱
886  77.3k

support

引用:
原帖由 gofire 於 2015-2-18 09:24 AM 發表 查看引用來源
不過睇得出你之前上一篇都欲言又止,似乎有下文,估唔到會在hk發生下文。
我的回憶實在太少了。

當身歷其中時唔覺得有乜咁特別,反而而家回憶番先發現原來都幾精彩

都係果句,回憶總是美好的。
引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-18 02:41 PM 發表 查看引用來源

當身歷其中時唔覺得有乜咁特別,反而而家回憶番先發現原來都幾精彩

當晚見到A,咁耐無見,見番都好開心嘅,不過有時我個腦會閃過同K嘅片段,個心即刻唔知點咁。食飯時,大家講下e個月各自發生嘅事,講真,大家完全係無左對方係身邊都無影響咁,原本想再諗清楚先決定分唔分手,但突然好覺得我地真係似朋友多過情侶,於是我提出左分手。

A反應好平靜,好似一早預左咁,大家亦好似無尷尬咁,食完飯佢就送左我返屋企,係樓下時,大家都無半點留戀,講句bye bye、保重,佢就走左,咁樣分手我都係第一次。

K之後打左個電話俾我,話佢已經搵到P,仲約左佢夜d落hotel lounge 飲野。我問佢第二日想去邊,佢竟然叫我同佢去海洋公園,真係估佢唔到。

第二朝,我係lobby等佢,但等左15分鐘都唔見佢,估佢可能唔知醒,就直接上房搵佢,按左好耐門鐘佢先開門,好明顯佢仲未訓醒。佢話禽晚同P飲左好多,今朝有d宿醉未醒,咁我為有叫佢訓多陣先。當我陪佢訓左係床,佢又點會放過我,又開始錫我同手多多,但佢實在太臭,哈哈!
我「e.... 你好臭喔!」
佢聽完更加起勁要嘴我,我就係咁避,兩個we 嘩鬼叫咁,玩左陣可能佢實在太暈,就投降話要訓陣先,於是我就陪佢一齊訓。

訓醒時已經12點幾,我就捉左佢入廁所刷牙沖涼,佢係咁嗲我話好暈,於是我就話幫佢沖。我同佢除曬初坐入浴缸,佢前我後咁,佢就挨住我兩個肉球。我先幫佢洗頭,之後先慢慢吱shower gel幫佢清潔,首先膊頭,一路搽一路幫佢按摩肩頸位,之後再到隔肋底、手臂、背脊、胸肌、乳頭、腹肌,每下動作都好溫柔好輕,佢亦非常enjoy。然後我隻手就慢慢伸落下腹、毛毛、大脾la、袋袋,但我偏偏唔摸jj,不過我見到佢已經硬左。之後再一路沿大脾、小腿、腳板到腳趾,然後就開花曬幫佢沖乾淨d泡泡。

之後我開始係佢耳仔吹氣,又舔下佢耳珠同頸,同時再次吱左shower gel,今次就同佢洗下jj,先輕輕上下套弄下,再好輕力係龜頭打圈,再兩隻手慢慢幫佢jj按摩,就好似手拎住件寶物咁,好珍而重之咁摸,因為有泡泡同埋我好輕力,加上我一路錫同舔佢條頸,佢忍唔住講左句「好舒服...」。咁樣摸左陣之後,佢已經硬到根都現曬,我就沖走d泡泡,之後就走左去佢前面,然後烏低身想吹佢,但佢見到我烏低個姿勢時,已經忍唔住一手捉住我錫再大力渣波波,之後索性將我掉番轉,即係同剛剛相反,我坐左係佢前面,佢jj就頂住我pat pat。我打側個頭同佢kiss,佢就一隻手玩波波,一隻手捽豆豆,攪到我原本已經濕左嘅妹妹,更加濕。之後佢叫我扶住浴缸邊,烏低身吉高個pat,佢從後插入,一路插一路玩Lin Lin,有時就捽下豆豆,好舒服好high。我地keep住e個姿勢,等我高潮左之後佢就抽番出黎射,我即刻轉身幫佢用口接曬,射完舔乾淨再吞埋,佢好滿足咁攬住左我錫,然後係我耳邊講左句「I love you...」

吞精正~

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-19 01:29 AM 發表 查看引用來源
吞精正~
男人真係好鍾意?

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-19 01:53 AM 發表 查看引用來源

男人真係好鍾意?

叫做幾鐘意囉
未叫做最中意

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-19 01:55 AM 發表 查看引用來源

叫做幾鐘意囉
未叫做最中意
咁最鍾意係乜?

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-19 01:57 AM 發表 查看引用來源

咁最鍾意係乜?

中出:smile_38:

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-19 01:53 AM 發表 查看引用來源

男人真係好鍾意?

視覺上確係正
不過試過後又覺得冇乜野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆