上一頁下一頁
發新話題

那些年的一些人一些事 [最新update p.49, 50, 後記p.53]

收藏  |  訂閱
886  77.3k

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-17 12:07 PM 發表 查看引用來源

而家普遍hk嘅女仔都keep得好好

午安,一入

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-17 12:07 PM 發表 查看引用來源

而家普遍hk嘅女仔都keep得好好

haha唔係嫁:smile_39::smile_39:最後都係同K發生多左次:smile_40:

終於逃不了,再戰一場...
引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-16 11:47 PM 發表 查看引用來源
第二日下晝,K又打左個電話俾我,話我知佢係hk機場!!!問我P住邊間酒店同埋點去。。。
我「吓?你怎麼來了?你想怎樣?」
K「放心,我不會怎樣,我跟他住同一間對你比較方便呀!」
我當然知佢係怕P攪我, ...

引用:
原帖由 gofire 於 2015-2-17 08:48 PM 發表 查看引用來源
終於逃不了,再戰一場...

我曾經有後悔走之前企到咁硬,好似差咁d野咁,所以突然又見到佢,即刻交出我的身啦 哈哈

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-17 10:45 PM 發表 查看引用來源

我曾經有後悔走之前企到咁硬,好似差咁d野咁,所以突然又見到佢,即刻交出我的身啦 哈哈

呢d 咪岩岩遇上剛剛

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-17 10:45 PM 發表 查看引用來源

都估到:smile_40::smile_40::smile_40:實特別high同感動!!!!!應該個埸Sex好美滿

多謝Christy 咁精采嘅分享 好耐無一次過咁追哂 超正 想返自己以前都有個台灣女友 想起太多

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-2-17 11:54 PM 發表 查看引用來源

都估到:smile_40::smile_40::smile_40:實特別high同感動!!!!!應該個埸Sex好美滿
又未至於感動,但印象中係幾sweet嘅

引用:
原帖由 ccaccx 於 2015-2-18 01:56 AM 發表 查看引用來源
多謝Christy 咁精采嘅分享 好耐無一次過咁追哂 超正 想返自己以前都有個台灣女友 想起太多
回憶總是美好的,Ching都可以分享下你同佢嘅經歷吖

不過睇得出你之前上一篇都欲言又止,似乎有下文,估唔到會在hk發生下文。
我的回憶實在太少了。
引用:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆