上一頁下一頁
發新話題

那些年的一些人一些事 [最新update p.49, 50, 後記p.53]

收藏  |  訂閱
886  77.1k

睇到呢板,我覺得抽身先為上策,k對你玩具咁玩,雖然有開心過,但咁樣對女人真係太不該了。

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-12 01:00 PM 發表 查看引用來源

開始時我覺得唔算係,因為大家你情我願,佢亦care我感受,不過佢太鍾意做主導,慢慢我就變左佢玩具一樣

抽身離去為上,我相信師妹要玩的話一定好易搵到partner

引用:
原帖由 gofire 於 2015-2-12 01:08 PM 發表 查看引用來源
睇到呢板,我覺得抽身先為上策,k對你玩具咁玩,雖然有開心過,但咁樣對女人真係太不該了。
什麼矇眼縛手e d我都接受到,尤其一開始大家嘅關係就係建基於性,就等於而家大家成日講嘅sp關係一樣,只要雙方同意,我覺得點玩都ok. 只係最後佢唔理我感受e下我就接受唔到,完全無尊重過我,同時亦怪自己誤信情人e個關係,以為會有情存在。。。其實就等於大家成日講sp/sl個分別,所以一齊之前真係要攪清楚先

引用:
原帖由 sinar45 於 2015-2-12 04:46 PM 發表 查看引用來源

抽身離去為上,我相信師妹要玩的話一定好易搵到partner
第三者立場睇當然應該抽身,但永遠係當局者迷。。。

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-12 05:54 PM 發表 查看引用來源

第三者立場睇當然應該抽身,但永遠係當局者迷。。。

師姐甘醒番左HK 應該抽左身啦:smile_40::smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-2-12 06:49 PM 發表 查看引用來源

師姐甘醒番左HK 應該抽左身啦:smile_40::smile_40::smile_40:
件事好多年前架啦

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-12 06:58 PM 發表 查看引用來源

件事好多年前架啦

師姐幅相甘後生:smile_40::smile_40::smile_40:最多咪廿幾

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-2-12 07:00 PM 發表 查看引用來源

師姐幅相甘後生:smile_40::smile_40::smile_40:最多咪廿幾
哈哈 無樣你都知?

今篇無甜,想睇甜野要等下一篇

返到去打左個電話俾T,講左少少發生咩事,同佢傾完叫做舒服左d。之後我就開左T部電腦上msn,想睇下男朋友有無online。同佢真係幾怪,我嚟左台灣咁耐都只係傾過幾次電話同幾次msn,佢好似唔會掛住我咁。見到佢有online我就hi佢,佢第一句就問我玩完未?幾時返?(叫佢A)
我「xx號就會返啦!」
A「去咁耐想掛死人咩!」
我「乜你會掛住我咩?」
A「傻豬,你係我女朋友吖嘛!」
見到佢咁講,即刻好內疚,我真係喺到玩緊火,唯有同自己講就當發左場夢,返hk之後就會一切回服正常。。。

執野時搵到P寫俾我嘅電話,可能因為報復,可能因為好奇,我打左個電話俾佢。

P一聽到我話係Christy就好開心,我話禮貌上想打俾佢話佢知禽晚我地無事,因為太匆忙所以無say Goodbye就走左。
P「沒關係,我今天有打給K呀,只是他沒接。對了,不如今晚我們三個一起食個飯吧?」
我「r....」
P「怎麼了?K不想讓我跟他漂亮的女朋友食飯?」
我「我不是他女朋友啦!」
P「哈哈,是嗎?那更好,那Christy你今晚就陪我食飯,我快要去香港,你就介紹有什麼好食好玩的地方給我吧!」
我「可是我今晚約了朋友。」
P「那不如食個午餐?」
一個lunch佢應該做唔到d咩卦,同埋我承認當時有少少想激K,所以我就應承左P同佢食餐飯。

去到約定地點見到P,佢先望住左我笑一笑,然後話我同禽晚好唔同,的確禽晚我化曬妝成熟好多,今日就casual look清純好多。形容下P個外型,佢年紀睇落大過K,個樣普普通通不過身型幾好同高大,而且佢有一份成熟男人嘅味道,e樣係暫時係K身上搵唔到。佢亦係一個風趣同健談嘅人,同佢一齊好親切好舒服,所以就算係初相識,都唔會覺得氣氛尷尬。不過我對佢就無乜其他感覺,對於我,佢似一個大哥哥多d。

P對我同K嘅關係好好奇,但我知K唔鍾意P,所以都無多講,反而我對K嘅野更有興趣,所以都問左好多關於K嘅野。係P眼中,K係個長唔大嘅大細路,份人好勝但人緣好、多朋友。成餐飯P都表現好gentleman,我諗佢都只係想識多個朋友,對我未必如K講有非份之想。佢話下星期會去hk,可惜我仲係台灣,否則就可以叫我帶佢周圍玩。

夜晚我同左T、T男友、C食飯再直落唱K,心情唔好嘅我飲左唔少,平時我係個好樂天嘅女仔,但當晚可能飲得太多,再唱埋d悲情歌,就忍唔住喊起上黎。同樣飲大兩杯嘅T見到就好嬲,係咁話要打去鬧K,好在佢男友㩒住佢,之後我就已經斷左片,唔知發生咩事。事後聽佢地講番我飲得太多,又嘔左好多,返到去T男友照顧T,而C就照顧我,幫我抹身同換衫,所以第二朝起身我係著住睡衣同無著bra,咁C咪又睇多次我全相?唔知佢有無....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆