上一頁下一頁
發新話題

那些年的一些人一些事 [最新update p.49, 50, 後記p.53]

收藏  |  訂閱
886  77.0k

當對眼被矇住,對耳就特別敏感,我聽到浴室傳來水聲,K入左去沖涼,而我嘅心情亦越來越緊張,到底一陣佢會做d咩?其實之前傾計時佢試探過我底線,知我對邊幾樣唔抗拒,所以都估到佢會玩,但會點玩就真係要試過先知。

時間好似過得特別慢,而我越等越緊張,開始feel到自己出曬手汗,但又因為飲左酒,個感覺有d唔真實咁。突然聽到d水聲停左,隔左陣就聽到腳步聲,由遠到近,終於行到黎床邊,佢揭開張被,然後開始係我耳邊吹氣,再用利一路由耳仔舔到頸、鎖骨、波邊、乳頭、腰、pat、小菊花、豆豆。跟住佢托高左我一隻腳,開始用手捽豆同指插我,今次佢好用力,所以個感覺好強烈,突然我覺得有d急尿感覺,隔左陣就feel到有水係妹妹湧出來,我又潮吹左。

之後佢扶我坐好挨住床頭,對腳就打開M字咁坐,跟住佢就唔知行左去邊。返嚟之後突然聽到d震動聲,佢拎左d「玩具」出嚟招呼我。我首先feel到有野震我豆豆,應該係個震蛋。佢用震蛋係豆豆位震來震去,然後突然有個位特別敏感震到我好自然咁縮一縮同叫左出嚟,佢知搵啱左位,就再較大震度,我即時頂唔順狂叫,對腳亦忍唔住想合埋,但佢用力撐開唔俾我郁,好快我成身震一震又來左次高潮。之後佢熄左震蛋,跟住就感覺到佢用利舔妹妹,因為啱啱震完,所以好敏感好頂唔順,忍唔住向佢求饒。。。
我「K... 我不行了... 我要」
K「要什麼?」
我「我要你大力插進來」
佢無答我,反而繼續舔豆豆,我真係好頂唔順好想要,於是好大聲講左句「please....!」

條友都幾識玩:smile_47:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-11 05:12 PM 發表 查看引用來源
條友都幾識玩:smile_47:
係好識玩 哈哈

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-11 05:24 PM 發表 查看引用來源

係好識玩 哈哈

又蒙眼又玩具

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-11 05:27 PM 發表 查看引用來源

又蒙眼又玩具
你又試下囉

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-11 03:32 PM 發表 查看引用來源

個畫面又真係好正嘅!

係既:smile_40::smile_40::smile_40:所以師姐你騎死K哈哈

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-2-11 05:33 PM 發表 查看引用來源

係既:smile_40::smile_40::smile_40:所以師姐你騎死K哈哈
哈哈 無咁誇

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-11 05:31 PM 發表 查看引用來源

你又試下囉

當我搵到件大波 一定日日玩  

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-11 05:44 PM 發表 查看引用來源

當我搵到件大波 一定日日玩  
祝你早日成功!

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-11 05:47 PM 發表 查看引用來源

祝你早日成功!

:smile_47:  承你貴言啦

蒙眼玩具 真係未試過
真係想試

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆