上一頁下一頁
發新話題

那些年的一些人一些事 [最新update p.49, 50, 後記p.53]

收藏  |  訂閱
886  77.0k

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-2-9 05:30 PM 發表 查看引用來源
正啊師姐:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: 你好易濕哈哈
嘻嘻~有時係架

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-9 05:34 PM 發表 查看引用來源

佢當時真係幾溫柔,好顧我感受嗰隻

唔錯, 好少男人會咁
我都好少會慢慢

前湊完就一野隊入去

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-9 05:38 PM 發表 查看引用來源

唔錯, 好少男人會咁
我都好少會慢慢

前湊完就一野隊入去
可能嗰下佢知我痛卦,之後唔係次次都咁慢入XD

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-9 05:55 PM 發表 查看引用來源

可能嗰下佢知我痛卦,之後唔係次次都咁慢入XD

通常前戲都濕架la
同埋我見多數都中意粗老

整濕之後就一野大力隊 不停咁隊

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-9 05:58 PM 發表 查看引用來源

通常前戲都濕架la
同埋我見多數都中意粗老

整濕之後就一野大力隊 不停咁隊
咁你都講得岩,粗魯有粗魯嘅快感

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-9 06:01 PM 發表 查看引用來源

咁你都講得岩,粗魯有粗魯嘅快感

係囉, 反正D女成日都話大力D

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-9 06:27 PM 發表 查看引用來源

係囉, 反正D女成日都話大力D
大力d~ 入d~ 深d~ 呀呀~
係咪咁?嘻嘻

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-9 06:35 PM 發表 查看引用來源

大力d~ 入d~ 深d~ 呀呀~
係咪咁?嘻嘻

我諗10個9個都係既

佢抽番jj出黎之後,又用番手指插我,因為剛剛高潮完,入面好敏感,佢又了又插左陣我突然又覺得好high,然後feel到有d好暖嘅野係入面湧左出黎,原來我流左好多水出黎〔而家諗番當時應該係潮吹左,但當時唔識〕。佢之後反轉我狗仔式咁插我,插左陣佢就射左。

完事後我地去左一齊沖涼,之後就係床攬住訓左陣,訓醒佢話出去食晚餐,又叫我不如今晚係佢到過夜,於是我就打電話返去同T & C講聲。當時係C聽電話,我記得佢聽到我話要係K到過夜時講左句「你是瘋了嗎?」然後就pass左電話俾T,T就不知幾咁興奮,叫我返到去要一五一十講番details佢知。諗番之前一晚C主動錫我,我諗佢可能對我有d野。。。

食完飯我叫左K陪我去買d衫替換,我試緊衫時佢就神神秘秘行開左,返來見佢買左d野。。。返到佢屋企,因為當時係夏天,去完街大家都出左汗,所以我地又去左沖涼XD。佢話不如幫我沖,就叫我雙手放高爬埋牆,佢就企我後面,就好似差人搜身咁仲叫我保持姿勢唔準郁唔準叫,於是佢就幫我搽沖涼液,搽到波波時佢就慢慢咁搓同捽lin lin,因為有沖涼液所以好滑好舒服,之後到條腰同小腹,其實呢個位我都好敏感,佢慢慢向下差不多到妹妹時就轉彎去左pat pat 兩邊,再慢慢向下到大腿小腿,佢越唔掂妹妹我就越渴求,但又唔可以出聲同郁,嗰種感覺真係好難用文字來表達。。。

之後,佢又再上番去pat pat位,諗住佢會幫我洗妹妹啦,但佢反而去左另外一個位~小菊花。。。我從未俾人掂過e個位,所以當佢一掂嗰下就好似觸電一樣,而且我覺得好怕醜,於是就想叫佢唔好,但佢即刻好霸氣咁講左句「不許動!」咁我唯有做一隻好乖嘅小羔羊,繼續享受。佢慢慢係菊花到打圈,我覺得好痕,同時妹妹亦出晒水,好想佢可以摸下佢,但佢好似係到唔俾我一樣,就用花灑幫我沖乾淨d泡泡,完全skip左妹妹>_<!我轉身用哀求嘅眼神望住佢,佢就衰衰咁笑一笑然後話「到你了!」我就開始幫佢搽沖涼液,由心口開始,到lin lin、肚臍、小腹再到pat pat ,我又學佢洗曬其他地方先,最後先到jj,沖乾淨d泡泡後,我就跪係到先舔下袋底,再啜下蛋蛋,再好似食雪條咁舔jj,當我慢慢舔同吸啜佢個頭頭再成支放落口時,聽到佢發出d好舒服嘅呻吟聲,我即時都覺得好滿足。

支持支持, 台灣靚仔好食咁WO!! C 妹都係靚女之人~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆