上一頁下一頁
發新話題

p11, 9,1 update相*純分享,我男人想我同佢3p,想睇住我比人插,系都要我放相上來

收藏  |  訂閱
270  75.2k

引用:
原帖由 littlewater 於 2015-2-25 04:10 AM 發表 查看引用來源

no ps im sorry,都吾識用,可況咁煩既野咪搞我,雖則我都系死港女
但我個人比較寫實派,上面d相只系油左d backgrand 同埋有兩張整白左少少
咁又係:smile_13:咁師姐係咪有好多絲襪引BF:smile_41:

無好多,幾對者,我個人比較懶,又無咩記性
有時想買又吾記得,又懶去買

同埋其實佢話就話好鐘意,但佢系個d好心急即刻做完又即刻訓個d
其實都吾多覺佢有望過我d內衣底底絲襪etc..
所以我都吾買咁多喇,無謂哂錢:smile_o03:
引用:
原帖由 偽xyz 於 2015-2-25 04:17 AM 發表 查看引用來源

咁又係:smile_13:咁師姐係咪有好多絲襪引BF:smile_41:

引用:
原帖由 littlewater 於 2015-2-25 04:26 AM 發表 查看引用來源

同埋其實佢話就話好鐘意,但佢系個d好心急即刻做完又即刻訓個d
所以我都吾買咁多喇,無謂哂 ...
有時買套靚的.. 係哄自己歡喜, 假使自己鍾意的唔睇.. 都希望有其他男人會欣賞你嘛

引用:
原帖由 littlewater 於 2015-2-25 04:26 AM 發表 查看引用來源

HAHA, 咁無情趣嘅你BF
正常男仔都中意望LOL

有無搞錯,係都欣賞下你的心意,玩下佢地,讚下先啦

真系好想睇下你絲物相 可惜睇吾到

推下

引用:
原帖由 littlewater 於 2015-2-25 03:55 AM 發表 查看引用來源
呢度post多次,都吾記得邊d po過邊d未po喇
都吾識點post先吾死圖,論壇呢d野真系好鬼麻煩
都系用返之前個方法post,所以應該好快又死:smile_o16:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34. ...
女神呀~
:smile_o13::smile_o09:
感謝主~感謝C姐

引用:

:smile_o16:我成日要求我女友著次比我睇,結果一次都沒有。
:smile_o06:人家真係好想E+女友可以隨機野性一次。怨念⋯⋯ 人比人⋯⋯

引用:
原帖由 Capsicum 於 2015-2-25 10:21 PM 發表 查看引用來源

:smile_o16:我成日要求我女友著次比我睇,結果一次都沒有。
:smile_o06:人家真係好想E+女友可以隨機野性一次。怨念⋯⋯ 人比人⋯⋯
其實我自己本身從來都無諗過會著,買個陣都覺得好古怪,不過真系著落左之後其實都覺得系幾靚既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆