上一頁下一頁
發新話題

要遇到好ge野,一定要勇敢d去行出第一步。。(14/3更新,更新貼子前往#1)

收藏  |  訂閱
141  41.1k

引用:
原帖由 旺角賣魚佬 於 2015-3-5 11:17 PM 發表 查看引用來源
你誤會啦!金莎係市區,港澳碼頭附近即你口中個座。
金莎城內酒店指,喜來登,假日,康來德等等酒店,
好多座酒店合作為金莎城

我只係住過 威泥C...好鬼大~~~~~

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-3-5 11:19 PM 發表 查看引用來源
我只係住過 威泥C...好鬼大~~~~~
仲好多大陸人,番左深圳咁。
同埋每次住個到都會認唔到路。

引用:
原帖由 旺角賣魚佬 於 2015-3-5 11:22 PM 發表 查看引用來源

仲好多大陸人,番左深圳咁。
同埋每次住個到都會認唔到路。

都係呀..我住個時岩岩開無幾耐....搭車都唔熟路...覺得行好遠....

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-3-5 11:32 PM 發表 查看引用來源
都係呀..我住個時岩岩開無幾耐....搭車都唔熟路...覺得行好遠....
依家會近左,因為比以前多左條直去既行人路

引用:
原帖由 旺角賣魚佬 於 2015-3-5 11:34 PM 發表 查看引用來源

依家會近左,因為比以前多左條直去既行人路
我記得我落錯站.... 記憶中經過澳門大學

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-3-5 11:35 PM 發表 查看引用來源
我記得我落錯站.... 記憶中經過澳門大學
行好遠喎!

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-3-5 11:17 PM 發表 查看引用來源
好...多謝CHING告之...我真係唔鬼熟路
金沙城假日酒店688++,好抵住
http://hk.sandscotaicentral.com/holiday-inn-macao/hotel-offers/8-day-sale-hk.html?utm_source=flyday-hk&utm_medium=display&utm_content=mar15-hi150004-pkg-tc&utm_campaign=dsp-scc-hi-feb15-8day-extend

AH ~~~thx ar

早排見過,有499++
但依家唔知仲有無。

引用:
原帖由 旺角賣魚佬 於 2015-3-5 11:46 PM 發表 查看引用來源
早排見過,有499++
但依家唔知仲有無。

499....好驚住尾房

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆