上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
142  39.1k

引用:
原帖由 gloria0816 於 2015-2-26 14:53 發表 查看引用來源

Dry左3年係有少少苦悶 有次夜麻麻OT 得我同一個男同事
佢走過來同我傾計 之後我挨係佢摶頭度 佢攬住我 我就開始偷鍚佢咀
佢即刻拉左我入會議室攪 攪到上張枱到 真係好刺激好High
之後見面大家都扮無 ...
Haha...咁識食

講真定假。。。有無相望下

引用:
原帖由 gloria0816 於 2015-2-26 02:53 PM 發表 查看引用來源

佢走過來同我傾計 之後我挨係佢摶頭度 佢攬住我 我就開始偷鍚佢咀
Dry 3年你都幾忍得啵
C姐咩身材?

引用:
原帖由 gloria0816 於 2015-2-26 02:53 PM 發表 查看引用來源

佢無撩你搞野咩? 你都好乾塘啦 :smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 yeelung1991 於 2015-2-26 02:55 PM 發表 查看引用來源
講真定假。。。有無相望下
乜撚都話要相, 你咪放碌9出黎比樓主睇下 :smile_38::smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 leisiu 於 2015-2-26 02:58 PM 發表 查看引用來源

乜撚都話要相, 你咪放碌9出黎比樓主睇下 :smile_38::smile_38::smile_38:
無錯啦 :smile_o13:

引用:
原帖由 leisiu 於 2015-2-26 02:58 PM 發表 查看引用來源

哈 pm左啦,你又要睇?

請問樓主係邊區返工

同埋禁爆。。。禁著返工,你唔會出奇嗎?我好出奇

引用:
原帖由 kuikui1234 於 2015-2-26 02:59 PM 發表 查看引用來源

無錯啦 :smile_o13:
你唔係同da da 傾中咩,做咩走埋過嚟

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆