上一頁下一頁
發新話題

老婆原來一直都好明白我想玩Swing party 之 part two updated

收藏  |  訂閱
306  145.1k

GWM 兄, 支持支持!我出完trip返黎都會加你wechxxx

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2014-9-15 12:50 AM 發表 查看引用來源
姐係多p??
其實我都成日幻想n個男上我一個

我也想上你

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2014-9-15 12:50 AM 發表 查看引用來源
姐係多p??
其實我都成日幻想n個男上我一個

我也想上你

咁多P真係正

照我理解:所謂soft swing party 就係一個讓不同Couples 聚會分享性愛,但大家唔好一見面就上房攪野,大家會傾下計,飲少少酒輕鬆一下,多pairs 的話會玩下sex game 等大家放松心情,之後就一同享受性愛。
當多對couples 一同時,各自可以自行決定swap or not ,沒有規定一定要交換,大家可以只為意淫而不交換。

引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-9-15 10:42 AM 發表 查看引用來源
照我理解:所謂soft swing party 就係一個讓不同Couples 聚會分享性愛,但大家唔好一見面就上房攪野,大家會傾下計,飲少少酒輕鬆一下,多pairs 的話會玩下sex game 等大家放松心情,之後就一同享受性愛。
當多對co ...
ching...pls check my pm

引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-9-15 10:42 發表 查看引用來源
當多對co ...
樓主,我都好有興趣了解下細節,我都想帶老婆嚟參加下,但新手回覆唔到pm. Wechat id hang179969

正呀!

引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-9-15 12:22 AM 發表 查看引用來源
經過同老婆係曼谷MFFF 後,我地性生活比之前多左好多,而且越玩就越放,倆公婆既感情亦升華到另一個境界。

之後點呢?我心思思上網去seach 有關夫妻聯誼o既資料,台灣好明顯比香港開放好多,夫妻聯誼網站五花八門 ...
玩S wing party 好呀!難得佢又肯玩,大家可以增加情趣。:smile_47:

多p, 換伴
引用:
原帖由 走甩小姐 於 2014-9-15 09:03 AM 發表 查看引用來源
乜野係swing party呀哥哥?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆